Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hkm vagyok, ez bajt jelent?

26 hkm vagyok, ez bajt jelent?

Figyelt kérdés

Tegnap delutan nem ereztem a kisfiamat h mocorogna, utanna neztem gyorsan a neten mielott panikba estem volna.. Irtak h igyak egymkis colat v egyek csokit kb 20-30 perc es ha minden oke felfog kelni.. Igy tettem es halistennek tenyleg felkelt aktiv volt. Meg is nyugodtam.

De ma ugyan ez a problema lepett fel... Delutan ereztem azota nem igazan... V max egy kicsiket de nem aktivan mint az alltalaban Most akkor tenyleg baj van? De hisz tegnap aktiv volt utanna... Holnap elmenjek a dokihoz? Elso babam

2013. máj. 23. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg kérdező, semmi baj!

Az enyém igen lusta, ha én akár 4 napig nem érzem hogy mozog sem izgat, mert semmi baja.

Ne ijedj meg, nincs semmi baj.

2013. máj. 24. 00:58
 2/5 anonim ***** válasza:
26 hetesen még nagyon változó intenzitással lehet érezni a mozgásait. Velem is ugyanez volt... én is mindig megijedtem, hogy nincs-e valami baja. De nyugodj meg minden rendben. Ha nagyon aggódsz akkor számold meg a rúgásait 12 órás intervallumban, ha megvan a 10 darab akkor minden oké. Később már jobban fogod őt érezni mikor már a kis zsírja gyarapodik csak.
2013. máj. 24. 03:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez teljesen természetes. Én is aggódtam a 20. heti vizsgálatomon kérdezték, hogy érzem e a babát mozogni, mondtam hogy még nem, azt mondták nem baj első babánál van ilyen. Egy hét múlva éreztem először, és azóta is minden nap, de mostanában vannak napok amikor fél napig semmi aztán estére beindul :) a férjemnek 2 napja mondtam hogy nem érzem mozogni, biztos baj van, erre óvatosan, de azért összerázta a pocakomat és el is kezdett mozogni, szóval nyugodj meg, semmi baj nincs. A narancslevet is mondják hogy élénkítő a babának, és azzal sem ártasz ha köhögsz vagy ha nevetsz. Emgem az orvosom szokott megkérni hogy ezt tegyem amikor elalszik a baba az uh-s vizsgálat közben :) 25 hetes km
2013. máj. 24. 06:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell mindig nagyon aktívan érezned! De megértelek, nekem ebben az időszakban volt olyan h több napon keresztül csak sejtettem, h ő az aki bent mocorog, de nem volt meggyőző. Mire elindultam volna a dokihoz, úgy elkezdett mozogni, h az egész hasam hullámzott, és egész nap ezt csinálta. Néha passzívak, alszanak, front van....stb!

2013. máj. 24. 08:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:) megnyugodtam , es most arra ebredtem h mocorog :D
2013. máj. 24. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!