Nagyon felek! Ez nagy bajt jelent?
Menj orvoshoz. Viszont nem biztos hogy komoly.
Nekem egyik reggel úgy kelt a lányom, hogy véreset köhögött fel és köpött. Hát gondolhatod, hogy majd' összef.stam magam, de persze mosolyogva kellett mondani neki, hogy nincs baj nyuszika.... Mentünk a fül-orr gégészetre, ott megállapították, hogy semmi nem látható, de menjünk a háziorvoshoz, hogy a tüdő részt nézze ő... Ott tovább küldtek minket az egyik gyerekkórházba.
Mindegyik helyen nagyon alaposan megnézték, közben persze kezdett múlni, mire a kórházba értünk, már kicsit ciki volt, hogy én reagáltam túl a dolgot. De az orvosok mindenhol azt mondták, hogy megnézik, jól tettem, hogy bevittem.
A vége az lett, hogy valószínűleg vérzett az orra (neki 2-3 havonta előfordul), de most valahol hátul és nem kifolyt mint egy orrvérzés, hanem hátrafolyt és lenyelte... meg ahogy köhögött, ez a cucc jött vissza. Ja, meg volt benne egy hatalmas alvadt vérdarab....
Ez hónapokkal ezelőtt volt, azóta semmi. Szóval nem biztos, hogy komoly a gond még akkor sem ha tragikusnak tűnik, de beszélj egy orvossal, legfeljebb hazaküld.
Menj orvoshoz, ír rá valamit!!!
Azülés előtt ki kell kezelni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!