Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon felek! Ez nagy bajt...

Nagyon felek! Ez nagy bajt jelent?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok, tegnap ota faj a torkom. Ma viszont kohogcselek is bar eleg ritkan de most este kohogesnel veres volt a valadek amit felkohogtem ( bocsanat, de szebben nem tudom fogalmazni) nem csupa ver, de eros es lathato. Mitol van ezlesz baja? Ugye nem lesz baja a babamnak? Nagyon aggodom
2013. máj. 3. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Véres köpetnél mindenképp fel kell keresni egy orvost. Aki nem várandós annak is. Mindenképp menj orvoshoz holnap.
2013. máj. 3. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd fel az ügyeletet. Mond el mi történt, szerintem még ki is jönnének hozzád, mert ez nem jelent jót... A babádnak szerintem nem lesz baja, de az ügyeletet a helyedben még most felhívnám, mert szülés előtt nem lenne jó egy tüdőgyulladás :(
2013. máj. 3. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz. Viszont nem biztos hogy komoly.

Nekem egyik reggel úgy kelt a lányom, hogy véreset köhögött fel és köpött. Hát gondolhatod, hogy majd' összef.stam magam, de persze mosolyogva kellett mondani neki, hogy nincs baj nyuszika.... Mentünk a fül-orr gégészetre, ott megállapították, hogy semmi nem látható, de menjünk a háziorvoshoz, hogy a tüdő részt nézze ő... Ott tovább küldtek minket az egyik gyerekkórházba.

Mindegyik helyen nagyon alaposan megnézték, közben persze kezdett múlni, mire a kórházba értünk, már kicsit ciki volt, hogy én reagáltam túl a dolgot. De az orvosok mindenhol azt mondták, hogy megnézik, jól tettem, hogy bevittem.

A vége az lett, hogy valószínűleg vérzett az orra (neki 2-3 havonta előfordul), de most valahol hátul és nem kifolyt mint egy orrvérzés, hanem hátrafolyt és lenyelte... meg ahogy köhögött, ez a cucc jött vissza. Ja, meg volt benne egy hatalmas alvadt vérdarab....

Ez hónapokkal ezelőtt volt, azóta semmi. Szóval nem biztos, hogy komoly a gond még akkor sem ha tragikusnak tűnik, de beszélj egy orvossal, legfeljebb hazaküld.

2013. máj. 4. 00:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz, ír rá valamit!!!

Azülés előtt ki kell kezelni!!!

2013. máj. 4. 07:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor minden nyálkahártyád vérbővebb, ezért gyakori a fogínyvérzés és az orrvérzés várandósan. Ha te most összeszedtél egy kis torokgyuszit akkor ez a vérbőség csak tovább fokozódott és simán megpattanhatott egy kisebb, felszínes artéria. Nekem az orrom vérzik tök gyakran és nem tudok vele mit kezdeni. Szóval szerintem se aggódd agyon magad, de mindenképp nézess rá. A babucidnak meg semmi baja nem lesz.
2013. máj. 4. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!