Félek tőle, hogy túl nagy lesz a baba!?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam 4D ultrahangon és 1300g-osra tippelte a gép a méretei alapján. Még csak 27hetes,4 napos terhes vagyok de ez a súly 29 hetes babának felel meg. Annyival biztos, hogy nem számolhatták el a fogantatást. Mennyire biztosak ezek gépi mérések? Félek, hogy nagyon nagy baba lesz és nehéz lesz megszülni mert elég vékony vagyok. :-(2012. okt. 12. 18:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem lehet biztosra venni a gépi mérést. Egyik ismerősömnek azt mondták a 36. héten 3700 grammot saccoltak, ehhez képest 38. héten szült és a kisfia 3100 grammal született.
Mondjuk nekem a 32. héten 1900 grammot mondtak, azt mondták az teljesen átlagos. 37. héten szültem 2750 grammal a lányomat. Egyébként én extra vékonynak számítok, mert 50 kg-val mentem be szülni, és 1 óra alatt meglett a babám, úgyhogy nagyon könnyen szültem! :)
2/8 anonim válasza:
szülés előtt 2 héttel 4300g mondott a doki
3850g született
az csak becslés
3/8 anonim válasza:
nekem 24 hetesen 1200 grammosra becsülték a babámat, a uh-s doki szerint, ha a 40. héten születik,3200- 3400 gramm körül lesz. 40. héten született, 3850 grammal. Szobatársamnak 30. héten már 2300 gramm volt a babája a 4D szerint, neki 4 kilós babát jósoltak. Ő is a 40. héten szült, 2900 grammos lett a kisfia. Nem baj, ha kicsit nagyobb lesz a babád, a szülésnél meg úgyis figyelembe veszik a baba fejátmérőjét, az lesz a mérvadó. Bldog babavárást! :-)
4/8 anonim válasza:
Akkor az orvosok terhesként miért csinálnak belőle ekkora problémát?
5/8 anonim válasza:
Szülés elött 2nappal 4kilosra tippelték a fiam és 3,5kg lett :)
6/8 A kérdező kommentje:
Uh! Köszönöm a gyors válaszokat, most azért megnyugtattatok, hogy nem lesz feltétlenül óriás baba. Rémisztgetik itt az embert:-) További jó egészséget mindenkinek és még egyszer köszönöm :-)
2012. okt. 12. 19:18
7/8 anonim válasza:
Kérdező átlagos babád lesz,mert az orvosok és az UH gépek elszámolják a súlyokat mindig.Itt a fej mérete lesz az ami meg határozzad szülésedet.Vékony vagy simán és gyorsan meg tudod szülni, a babádat.
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm neked is, és legyen úgy ahogy mondod:-) Bár a lényeg az, hogy rendben kibújjon és egészséges legyen.:-)
2012. okt. 13. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!