Sziasztok! 22éves és 8+2 hkm vagyok. A baba véletlenül csúszott be, de párommal megbeszéltük hogy ha becsúszik akkor megtartjuk mindenképpen, mert már szeretnénk babát, de még picit várni akartunk vele. Viszont...a páromnak a családjával nem csípjük egymást...volt nemrég egy nagy összeveszés és anyósom úgy tett hogy ha véletlenül NE ADJ ISTEN teherbe esnék ő rugdosná ki belőlem a kölyköt mert nekünk nem való gyerek, és ő nem akarja hogy a drága fiacskájának tőlem legyen gyereke. Ezt az anyósom a legközelebbi barátainknak mondta el, akit elhívott egy "állás tájékoztatóra" de csak minket szidott, vagyis leginkább engem. Párom erre nagyon berágott, és nagyon összeveszett a szüleivel. De, nemsokára eljön a pillanat hogy nekik is be kell majd jelenteni hogy babát várok, de nagyon félek hogy hogyan fognak rá reagálni, párommal 4 éve vagyunk együtt, de 4 év alatt én csak megalázást és fájdalmat kaptam tőlük, mert anyósom a fiacskájának egy gazdag, pénzes, barbie plázaleányzót képzelt el. Párom mindg ellenük fordul és engem véd, de attól fájnak a szavak amit mondanak...mit tegyek? Hogy mondjuk el Nekik a babát?
Ha nem találkoztok napi szinten, akkor sehogy. Ha találkoztok, akkor is legalább a 20. hétig nem látszik az első baba általában. Eszedbe se jusson most elmondani.
2012. aug. 30. 17:30
2/7 anonim válasza:
Én vagyok olyan harcias, hogy simán a képébe mondanám kb 12 hét után. Aztán ha hozzám merne nyúlni, a hajánál fogva megcibálnám! Mit képzel, majd pont ő fogja eldönteni, hogy való e nektek gyerek vagy sem.
A kimondott szavakkal meg tégy úgy, hogy az egyik füleden be a másikon ki, ha a párod melletted áll, akkor nincs mitől félned! Nem lehet mindenkinek tökéletes a családja, a rokonok!
2012. aug. 30. 17:34
3/7 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek a második hozzászólóval. Igaz én is a temperamentumosabbak közé tartozom, tehát nem haboznék a képébe vágni. Borzalmas egy szatyor lehet az anyósod, részvétem. Nektek viszont sok boldogságot! :)
2012. aug. 30. 17:45
4/7 anonim válasza:
Bevallom, én nem merném neki megmondani. Mi van, ha neked esik és baja lesz a babának? Mondja el a párod.
Nem anyósnál laktok, ugye?
2012. aug. 30. 17:54
5/7 anonim válasza:
Ne egyedül menjen oda, hanem a párjával. Na akkor merjen hozzányúlni az anyósa!Egy jó tanács: minél jobban látja rajtad, hogy félsz tőle, vagy rosszul esnek azok a dolgok, amiket mond, tesz, annál jobban fogja csinálni! Hidd el neki ez a szórakozása!
2012. aug. 30. 18:10
6/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem anyóséknál lakunk hanem külön. Nem hiszem hogy hozzám merne érni, csak a száját jártatja, de én a reakciójától félek, hogy elkezd ordítani vagy elhord mindennek stb. Ezt utálom a leges legjobban mindennél...Ha támadóan lépnek fel akkor párom úgyis megvéd, csak én nem szeretnél még 1 veszekedést átélni, és ha mégis az lesz, és az én szüleim megtudják, akkor édesapám biztos hogy rájuk veri az ajtót és leordítja őket. Én nem szeretnék még nagyobb veszekedéseket. Már így is elég sok volt, és a szüleimnek meg csak én nem hagytam hogy közbe lépjenek mert csak rosszabb lett volna, de most nem fogom tudni meg akadályozni.
2012. aug. 30. 18:31
7/7 anonim válasza:
Gratulálok a babához!
Őszintén sajnállak egy ilyen anyós miatt!
De nem kell átélned semmifajta veszekedést. Ha nekiáll ordibálni és ordenáré dolgokat mondani, akkor simán állj fel és menj haza. Vagy ha nálatok van, akkor mutasd meg neki, merre van az ajtó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!