Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetesen ha csökkennek a...

9 hetesen ha csökkennek a tünetek, az bajt jelent? Aggódom.

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 07:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni! Mindenkinél más, én plusz gyógyszert is kaptam (sárgatest) ami amúgy is okozza a roszullétet és még sem voltam soha rosszul. Max öklendeztem, de ennél több sosem volt. Ha gyógyszert sem szedtem volna szerintem semmi bajom sem lett volna soha. Mert mióta nem szedem a gyógyszert nincs is semmi bajom. Most 13 hetes vagyok. Szépen hozzászokik a szervezet a kis albérlődhöz és így el is múlnak a rosszullétek. Aztán persze lehet 2-5 nap múlva újra kezdődnek. Használd ki mikor jól vagy, és hidd el még közel sincs vége, ez csak a jobbik része. :D
2013. máj. 14. 07:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! Gondolj csak bele sok nőnek egyáltalán semmi tünete nincs csak az ha már nő a pocakja és szűk a nadrág!
2013. máj. 14. 07:55
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

Csak az aggaszt, h eddig erős tüneteim voltak, most enyhébbek. Ha nem lett volna, az más.

2013. máj. 14. 07:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Én úgyanígy vagyok, 8 hetesen. Idáig elég rosszul voltam, most meg pár napja szinte feltünően jól. De nem lehet ezt kiszámítani. Reméljük a legjobbakat!
2013. máj. 14. 08:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Mikor mész uh-ra? Én azért nem modnanám, h felhőtlenül jól vagyok, csak elviselhetőbben.
2013. máj. 14. 08:44
 6/11 anonim ***** válasza:

szia én 9 hetes és 4 napos vagyok. Eddig nagyon rosszul voltam (gyömbérkapszulát szedtem mert annyira rosszul voltam) abbahagytam a kapszulát is és jól vagyok.

Első babámnál semmi rosszullétem nem volt.

2013. máj. 14. 08:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor reméljük, h semmi baja a babáinknak, csak szerencsések vagyunk és jobban lettünk :)
2013. máj. 14. 09:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, minden rendben! Ez ilyen, a tunetek jonnek-mennek... Nem jelent semmit!
2013. máj. 14. 09:02
 9/11 anonim ***** válasza:

A HCG hormon felelős a rosszullétekért. Ez a terhesség első 3 hónapjában a legmagasabb késöbb nagyona lacsony általában ezért is szünnek meg a tünetek. A 9-12. héttől rohamosan csökken a mennyisége a vérben. Nálad is ez lehet és ezért vagy jobban.

Itt van róla egy diagramm hogy hogy alakul a hormon szint.

[link]

2013. máj. 14. 09:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Pont ezt a kérdést posztoltam én is az imént! Én a 8. héten vagyok, és pár napja alig émelygek. Pedig korábban erősebbek voltak a rosszullétek. Azt hiszem itt mind a ketten kaptunk egy csomó megnyugtató választ. Én is nagyon parázok és tök szuper, hogy itt van egy csomó segítőkész ember!
2013. máj. 14. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!