20 hetesen keményedés?
3.babámat várom.
előző terhességeimnél nem volt ilyen problémám .nem keményedtem csak már a végén.
mindkét gyerkőc indítással lett 41.héten.
most viszont nagyon sokszor keményedek.
a doki azt mondta a méhszáj zárt ne izguljak pihenjek sokat stb stb.és hogy a méhem tágul valószinű azt érzem.de ennyire?
ja és magnézium.hát az megy .
ez miatt a melót is abba kell hagynom.
valakinek hasonló probléma?
Nekem ugyan első baba volt, de nekem is a 20 hét után kezdődtek, 2 hetet táppénzen is voltam, amíg be nem állt a magnéziumtól, hogy ritkábbak lettek és én is megnyugodtam kicsit. De utána is sokat keményedett a pocim, nagyon kellemetlen volt, ha pár száz méternél többet kellett sétálni még ha lassan is, egyből befeszült, sőt, a 30. hét körültől már ülni sem bírtam, mert akkor is keményedett... Úgyhogy én is hamar leléptem a munkából, pedig ülőmunka volt, azt gondoltam a 36. hétig vidáman melózok majd, hát nem így lett :)
De minden rendben volt szerencsére és ez mindent megért, 39+6 héten szültem végül :)
köszi a válaszokat
igen én is ülő munkát végeztem még tegnapig...
kasszába dolgoztam Spárban.
és szintén úgy terveztem hogy sokáig fogok menni.
de a doki kiírt tegnap hát ez van első a bébi:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!