A keményedés káros a babának?
Baj ha keményedik a pocak? És ha igen konkrétan milyen bajt okozhat? 27hetes vagyok, 2 napja sokat megfeszül az egész, és kemény, alig szűnik ki.
Köszönöm.
A babának nem káros a keményedés. Gond attól lehet, ha a keményedések hatására elkezd nyílni méhszáj idő előtt. Bár ahogy itt a GYK-n olvasom keményedés alatt is sokan sokfélét értenek. Simán keményedhet a baba mozgásától is a has, de attól nem nyílik a méhszáj, amitől nyílhat az a görcsölés (ami szintén keményedést okoz), de attól sem törvényszerűen, én első babámmal 22. héttől görcsöltem, végül 41 hetesen szültem de még tök zárt méhszájjal mentem be a kórházba.
Szedjél magnéziumot, ha görcsös keményedésid vannak az segít.
Nem lehet, hogy a baba nyomja ki magát? Az is olyan érzés. Ha keményedik a hasad akkor az egész kőkemény.
Ne magneb6-ot szedj abban kevés a magnézium. A magnerot-ban 10x annyi magnézium van, nekem ezt ajánlotta az orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!