13 hetesen még csak egy kiló jött fel, az baj?
Amúgy sem vagyok hizékony, de kicsit aggódom, hogy ez kevés. Ugye fog feljönni több is? 8-9 kg elviselnék.
156cm és 48kg vagyok. a doki nem mondott semmit, hogy ez kevés lenne.
Nem aggodj tenleg nem vagyunk egyformak. En szules utan 3 nappal 1 kiloval voltam kevesebb mint amennyivel a terhesseget kezdtem. Osszesen 6 kilot hiztam es amikor megszuletett a kisfiam a 3150g-javal + a mehlepeny, magzatviz mind lejott rollam. En sem vekony sem tulsulyos nem vagyok. 171 magass es 58 kiloval kezdtem a terhesseget es szules utan 3 nappal 57 kilo voltam. Az elso hetekben semmit sem hiztam annak ellenere, hogy talan 2-szer volt hanyingerem. 20 es 27 kozotti heten jott fel ran kb. 4 kilo. Erdekes modon a 27 es 31 het kozott nem hiztam szinte semmit (kb. fel kilot) es 31 meg 38 het kozott meg feljott ram 2 kilo. A kisfiam 38 hetre szuletett. Makk egeszseges. Szerintem nincs semmi gond abba ha nem hizol es abba sem ha igen. A baba mindket esetben lehet makk egeszseges ez nem attol fugg.
Talan ami miatt nem hiztam tobbet az, hogy 36-dik hetig meloztam irodaban es eleg sok monkank volt. Persze ebedelni megalltam de sokszor a porgesnek koszonhetoen eszembe sem jutott a kaja. Szeretek fozni meg sutni. Ha otthon lettem volna nem ennyi kiloval zartam volan az biztos mert osszefozogettem volna minden felet. :)
24 hetes vagyok és eddig 5 kg-ot híztam. A doki múltkor meg is dícsért, hogy milyen "jó alakom van", vagyis, hogy nem híztam sokat, vagy inkább arányosan híztam. 48 kg voltam a terhesség előtt, aztán a tervezésekor híztam pár kilót, most vagyok 58, de meg sem látszik rajtam. Nem is gondolnám én sem, hogy ennyi vagyok, de nagyon sovány volt az arcom és a testem is, szóval még jól is áll. :-)
Szerintem amúgy nem most kell fogyókúrázni, bár persze, nem baj, ha jól néz ki egy kismama, de nem ez a legelső. Majd még 27 hét után elkezd visszaállni fokozatosan, amikor megszületik a baba. Szóval nem sok.
Boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!