Tesco zöld pelussal szeretnék kezdeni a kisfiamnak. Pénteken 37+5 hetesen becsülték 3660g-ra. A 2-es méretben nagyon elveszne a gyerek? 38+2 hkm
Mindenképpen kell 1-es pelus. Nekem elsö lányom 4 kg volt és ö is legalább 2 csomag 1-t elfogyasztott. Ha még a korházba is kell bevinni akkor mindenképpen érdmees legalább 1 csomaggal venni.
Második lányom 3490gramm volt és neki több mint 1 hónapig az egyes kellett.
Èn tanácsnak azt tudom mondani, hogy elsöre valami nagyon jó minöségüt vegyél. Olyat ami pihe puha, és jó minöségü.
Èn pamperst tartom a legjobb minöségünek, az a legpuhább és leg nedvszívobb. Aztán 2-töl már próbálkozhatsz mindenféle pelenkákkal, mert mindenkinek más jött be.
Habár 2-t is max 1 hónapot használtuk.
Szerintem mindenképp vegyél 1-es newbborn pelenkát, az is van Tescosban. [link]
Én nagyon szerettem, szerintem nagyon jó minőségű. Azért legyen tartalékban.
Nekem pl. a 36 hetes ultrahangon 3000 grammra becsülték a babám, 39. héten született meg 2700 grammal. Csak úgy halkan ennyit a becslésekről:)
Én fiamat min3200re becsülték 36 hetesen, ehez képest 40. héten 3200asl született szóval ez semmit nem jelent.
2es még nagyon nagy lesz,
Vegyél egy csomag 1-est!
Még ha. 4 kilóval is születik akkor is jó lesz!
Ha nagy a pelenka, kifolyik majd a pisi, kaki!!!
Na meg a baba hossza sem mindegy!!
Egy 50 centis 4 kilós babánál lehet kell egyből a kettes, de egy 58 centis, 4 kilósnál nagy!
Szerintem is vegyél legalább egy csomag 1-es pelust!!
Erre a súlybecslésre nem lehet adni, nekem 37. héten azt mondták 2900 gramm körül van, erre 1 hét múlva megszületett 3800 grammal. 1-es pelus simán jó volt neki!
Barátnőm lánya 2750 grammal született, de neki jóval nagyobb babát mondtak uh alapján!
Akkor ne vegyél pampers premium care-t. Nagyon jó a Libero vagy a Pampers sima sárga csomagolású 1-es pelusai is, azokban ha jól tudom csak 40x darab van. De a sárga Tescos newborni is jó, olyan mint a Libero.
A kupont csak az 1-es méretre lehet beváltani? Általában több méretre be lehet váltani a kuponokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!