Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap úgy egy óráig szagoltam...

Tegnap úgy egy óráig szagoltam a benzingőzt,29 hetes vagyok ugye nem lesz baj?

Figyelt kérdés

Tegnap arra lettünk figyelmesek, hogy nagyon erős benzinszag van a kocsiban, és úgy innentől kezdve, amíg eljutottunk a szerelőig, kb. egy óra telt el..

Szóval a lényeg, hogy elromlott az autónk, igaz le volt húzva minden ablak, de azért elég erős volt a szag...

Szerintetek? Ugye nem lesz baja a babámnak?

Egyébként minden rendben vele, mozog, minden okés, csak kicsit aggódok..

29 hkm

2013. máj. 22. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond!
2013. máj. 22. 10:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D remélem :)
2013. máj. 22. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

biztos nem kábult be a baba :)

még mindig jobb mint aki naponta elszív több szál cigit ..

2013. máj. 22. 10:56
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Én nem terhesen is imádtam az illatát, de a még égetetlen benzinét is. Most terhesen meg, ha megérzem az utcán még a nyál is össze fut a számban. :D Ha tankolunk mindig szaglászok kifelé az ablakon. Nem lesz baj. :)

34 hkm

2013. máj. 22. 11:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Amúgy ha tankoltunk régen én is mindig szaglásztam.. :D De ez most nem olyan volt, ez olyan tömény kábító szag volt, azért is kérdeztem meg... persze próbáltunk szellőztetni.. de mondom a baba mocorog, úgyhogy én is úgy gondolom, hogy jól van :D
2013. máj. 22. 11:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj én pl. tegnap fűveztem :) viccet félretéve, koncerten voltam és néha megcsapott egy kis marihuána szag. Nagyon enyhén éreztem, de én is összetojtam magam, hogy lehet-e ettől valami gondja a babámnak. Ésszerűen átgondoltam és nem aggódok. Nem tartósan voltam kitéve a dolognak, mint ahogy te sem. Nyugi :)
2013. máj. 22. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

DM koncert? :)

Nem lesz semmi gond, ne aggódj.

A benzingőzt én is imádom :D

2013. máj. 22. 15:01
 8/11 A kérdező kommentje:
:D Okés, akkor most már megnyugodtam... szerintem amúgy több káros anyag van a levegőben meg a vízben, mint az a kis benzingőz...
2013. máj. 22. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:

4.végem van.......annyit nevettem hogy fáj az oldalam!!!

Nagyon komoly vagy! XD 24hkm

2013. máj. 22. 15:41
 10/11 A kérdező kommentje:
:D
2013. máj. 22. 15:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!