Lehet a mai világban gyereket vállalni megtakarítás
nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sok embert látok akik tulajdonkèppen a nincsre vállalnak gyereket ès mègis megvannak valahogy, èn pedig mindig dilemmázok , hogy most se jó, ekkor se jô akkor se jó.
Jelenleg van munkám bruttó 130 e plusz prèmium, általában a 110 megvan. Fèrjem sajnos jelenleg olyan munkát tudhat magáènek ami kètsèges. Úgy èrtve hogy kb tavasz közepètõl karácsonyig keres 80-110-et viszont januártól màjusig ez lecsökken max 60-ig vagy alatta. Sajnos nincs saját tulajdonú hàzunk ès valószínû nem is lesz csak nagyon tàvoli idõben, de nem 50 èvesen szeretnèk szülni....nincs hitelünk.
Nos, èn erre a helyzetre ùgy gondolom nem szülnèk, viszont ismerek olyat akinek most lett csak munkája, albèrletben lakik de a 35 ezer forint lakbèrt "nem tudja "fizetni, csak kölcsönkèreget mègis a 4. hónapban van ès megtartja.
Csak èn fèlek ennyire hogy nem jönnènk ki anyagilag ès èn is vállalhatnèk, mert meg lehet oldani vagy tènyleg kell megtakarìtás hozzá?
Más halálát várni, gusztustalan főleg, hogy családtag
2013. máj. 20. 18:46
22/31 A kérdező kommentje:
Errõl nem nyitok vitát, ebben az esetben nem èrdekel mit gondoltok nem ti èltek vele, nem ti nèztètek 23 èvig a terrort, hogy eldugja a felesège szìvgyógyszerèt mert neki ehhez van kedve, nem ti mentek helyette felásni a kertet a 65 èves mamátok helyett mert ô inkább vedel ès nem rajtatok kárörvend ha elveszìtitek a munkátokat szóval a ti tökèletes èleteket alapul vève ehhez a tèmához nem várok kommentet.
2013. máj. 20. 19:01
23/31 anonim válasza:
Kérdező nálam pl nem is kérdés, hogy a szülei helyett én ásom a kertet 15. éves korom óta.
2013. máj. 20. 19:03
24/31 anonim válasza:
Kérdező!!!! Szerintem ROSSZ helyre tetted fel a kérdést!!!!
Ha családi problémáid vannak, ne vond össze a kismamasággal.
Rendezd el az életed, s ne a stresszbe szülj!!!!
Ennyi!
2013. máj. 20. 19:11
25/31 anonim válasza:
Ahogy írta a 22hkm!
Miért kell megint egy vita téma?????
Menj a családi gondok topikba ott kérdezősködj! Ilyen butaságokat.
2013. máj. 20. 19:14
26/31 A kérdező kommentje:
Nem tettem fel rossz helyre, mivel nem ez a tèma , èn csak leìrtam mikor lennènk a legjobb helyzetben, feltevès volt nem válaszra váró kèrdès. Stresszben nem vagyok mivel mint ìrtam nem lakunk ott, nem is látjuk nem foglalkozunk vele, a kèrdèsem az volt hogy hogy mernek az emberek a bizonytalanra egy èletet szülni, bennem van a hiba hogy eltúlzom vagy a legtöbbnek van megtakarìtása , ennyi volt nem több, nem kevesebb.
2013. máj. 20. 19:20
27/31 anonim válasza:
Te várod még is alakinek a halálát!
Szerintem akkor sem ide tartozik, amúgy meg döntsd el te magad, hogy mibe szülnél mindenkinek a saját dolga!!!!
2013. máj. 20. 19:23
28/31 anonim válasza:
Naná! Ha a legmegfelelőbb időszakra várnék anyagilag, akkor már most elvonulhatnék a zárdába.
2013. máj. 21. 00:13
29/31 anonim válasza:
Csak te tudod eldonteni mibe szulnel gyereket, valakinek eleg egy egyszobas lakas a boldogsaghoz, valakinek egy palota sem.Szerintem ha a jobb eletre vagy akkor ne itt irogass hanem tegyel valamit erte , ne itt sirankozz.Nem te vagy az egyetlen akinek nem tokeletes a csaladja es igy nol fel, de......ha valakinek a halalat kivanod akkor szerintem ne is szulj gyereket.
2013. máj. 21. 07:34
30/31 A kérdező kommentje:
Itt csaj a ti fejetekbe jár ez a halál kívánás dolog , itt is vagytok bõven akik jobban tettèk volna ha inkább nem nyitják szèt a lábukat, bár ezt elõre írták már más topikban. Ahogy kijön egyes nõkbõl egy gyerek õk lesznek az atyaúristenek , ez tènyleg nem csak mese, nem èrdemes ide jönni, hát ehhez èn is tudok gratulàlni. A soha viszont nem olvasásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!