Gyereket vállalni 45évesen? 2. lesz.
Elég nagy a kockázat. Down-kór,miegymás... És nem utolsósorban mire a gyerek 20 éves lesz, te 65. Vagyis nyugdíjas,vagy akörüli (nem tudom mi most a korhatár)
Ne haragudj, de unokázni már nem biztos hogy örömmel fogsz..
Én biztos kiakadnék ha anyukám,aki most LESZ 45 még egy gyereket akarna.
Az első gyerek mit szól a tesó ötlethez?
2 gyerekes anyuka /22/
Jó lenne látni a hátteret is.
Milyenek a körülményeid, első férj vagy második vagy ki tudja hanyadik. Ő is akarja-e, örül-e?
Hány éves a nagyobbik gyerek?
Te mennyire vágysz még babára...milyen az eü. állapotod, doki mit mond.
Én nem mernék már későn vállalni babát, de addig míg nem kerülök ilyen helyzetbe, nem is tudom hogy ténylegesen hogyan döntenék.
Több esetről is hallottam, ahol sokára jött össze a baba, és már nagyon vágytak rá. Ez esetben nincs is jogom ítélkezni. Ha a vágy nagyobb, az elszántság és egészség megvan, akkor nem veheti el tőled senki a boldogságodat.
Csak hát te tudod a feltételeket. Hogy ki áll melletted, hogy ki tud segíteni, és te magad mit gondolsz erről.
Én nem merném, illetve nem vállalnám. A fiatal anyukaság híve vagyok, és szerintem 45 évesen lassan unokáznia kéne az embernek. 45évesen az ember szervezete sem olyan már, több a kockázat a megbetegedésre stb. Persze megint más ha valakinek első gyerek, és valamilyen sajnálatos oknál fogva csak 40-45 éves korára sikerül a baba.
De ebben az esetben ugye már van egy gyerek. Érdekelne az is, Ő mennyi idős?
33hkm/23éves
Szerintem is sokmindentől függ, pl mekkora az 1. gyerek stb, amiket már írtak.
Így csak a szimpla kérdésre nemmel válaszolnék. Nekem van 2 kicsi gyerekem és kb 5 év múlva tervezzük a 3-dikat, akkor leszek 38 éves, mindenképpen magzatvízvétellel, mert szerintem még a 38 is necces :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!