Miért "nincs kedvem" gyereket vállalni?
én is híve vagyok az örökbefogadásnak, de a helyedben még nem tenném
mondd meg a párodnak, hogy így érzel, és mivel fiatal vagy várnál még arra a bizonyos vágyra, érzelmileg megfelelő alkalomra, és mondjuk legkésőbb 8 év múlva, ha még mindig nem változott a hozzáállásod, akkor biztosan csodás örökbefogadó anyuka leszel, illetve pár lesztek, de valószínű, hogy nem kell ilyen sok idő, és te is szeretnél majd saját bébit
nekem csodálatos élményeim vannak a terhességről, sosem éreztem magam annyira NŐnek, annyira elégedettnek önmagammal, annyira büszkének, nem hagynám ki
2. babára most egyáltalán nem vágyunk még, de kismama szívesen lennék
Nem baj ha nincs kedved. Ez nem kötelező, ahogy sokan gondolják. És a férjed nem kényszeríthet rá. Szerintem fiatal is vagy hozzá. De akkor sem lesz semmi baj, ha ez így marad és nem lesz saját gyereked! Bár örökbe fogadni elég macerás úgy tudom, de azt is meg leget oldani.
Szerintem igenis fontos, hogy miket látunk, olvasunk. De ehhez az is kell, hogy alapból legyen bennük "hajlam" erre a "gyereket nem akarok " témára... Mert aki akar annak nem akadály, sőt a másoknak ijesztő dolgokkal még egyet is ért...
És persze az is lehet hogy pl kihatással van rád gyerekkori rossz élmény vagy akármi, de egyáltalán nem biztos, van egy csomó ember aki teljesen normális és mégsem akar!
Szerintem semmiképp ne szülj amíg nem akarod, mert jó hogy majd közben meg tuti megjön, de szerintem ez nem az a dolog amiben lehet próbálgatni, mert mi van ha mégsem jön meg közben?
szerencsére az emberek többsége nem így gondolkodik...
atyavilág...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!