Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért "nincs kedvem" gyereket...

Miért "nincs kedvem" gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Már több éve vagyunk együtt kedvesemmel, aki 8évvel idősebb nálam. Ő már babát szeretne, és a megfelelő hátterünk is megvan hozzá. Habár imádom a gyerekeket, én mégsem szeretném átélni a terhesség élményét. Inkább fogadnék örökbe gyereket. Szerintetek normális ez? Nagyon tanácstalan vagyok. Nem értem, hogy miért nem akarok gyereket, pedig tudom hogy boldogok lennénk. De az is lehet, hogy a sok negatívum miatt (amit itt ott olvastam, hallottam) nem szeretnék? 24 éves lány
2010. jan. 15. 15:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted nem bántó, hogy a nagymamájának nevezel? Te nem személyeskedsz?
2010. jan. 16. 18:40
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

Na ez azért már tényleg sok!! Senkit sem tahóztam , bunkóztam!!!Én vagyok gyerekes??!! A harminc akárhányévetekkel itt vitatkoztok egy értelmi fogyatékos 13 évessel. Ítélkezek?? Mivel?? Mert leírtam, hogy ÉN (nem győzőm hangsúlyozni) mikor akartam szülni. Hát bocsánat..őszintén sajnálom.

A gyerekemet ki lehet ebből hagyni.

2010. jan. 16. 18:45
 23/35 anonim ***** válasza:
67%
Hagyd! Úgysem tudja még a saját kommentjét sem értelmezni nem , hogy a mienket! Annyira hülye, hogy meg sem érti mivel bántott meg!!ÁÁÁÁ,ő nem is írt semmi bántót csak leírta , hogy ő 21 évesen szült...persze az meg senkit nem bánt, hogy hozzáteszi, hogy aki 40 évesen szül az nagymama!!! Te idióta olvasd már el mit írtál!!!!!!!!!
2010. jan. 16. 18:45
 24/35 anonim ***** válasza:
60%

"Szerintem jobb mint 30-40 évesen vállalni az első babát. Nem a nagymamája akarok lenni, hanem az anyukája."

Ezt kellett volna kihagynod!!Az elég lett volna, hogy 21 évesen szültél, és ezt nem kellett volna hozzátenni mert nagyon sok nőt megbántasz vele!!

ÉRTHETŐ?

2010. jan. 16. 18:52
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
Csak még valami! Olvassátok vissza a válaszaitokat. (igaz még a saját válaszaimat sem értem, hát hogy is érteni egy 25 éves kislány) Idiótának neveztek, tahóztok, 13 évesnek tituláltok, és még én személyeskedem. Most miért fáj nektek hogy én mit gondolok? Számít ez valamit? Nyugodtan sértegessetek, látjátok tőletek is van mit tanulni a gyereknek.
2010. jan. 16. 18:55
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor neveztelek tahónak? Olvasd el mit írtam? Sem a gyereked nem hoztam szóban sem nem sértegettelek csak kikértem magamnak azt amit írtál! Én nem bántottalak de te engem IGEN!

39 éves kismama aki szerinted nagymama akinek 50 éves korában lesz egy 10 éves gyereke!

2010. jan. 16. 19:06
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem neked írtam, te nem bántottál meg engem.

Hidd el én senkit nem akartam megbántani, magamra írtam. Nem gondoltam bele, hogy ezzel mást megbántok. Sajnálom:( Tényleg!

De a többi válaszoló bunkó stílusban írt, pedig azt hiszem én senkit nem illettem ilyen szavakkal.

2010. jan. 16. 19:14
 28/35 anonim ***** válasza:
52%
Ja és sajnálom ezt az 50 éves dolgot is, nagyon nem volt szép tőlem. Semmi bántót nem írtál amire így kellett volna reagálnom. Ne haragudj!!
2010. jan. 16. 19:16
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Értem, csak tudod engem nap mint nap támadás ér a korom miatt. Elegem van ezekből az úgymond nagymamás viccekből, nagyon sokat kapok belőle, de ennek ellenére én nem tahóztalak csak megkérdeztem miért bántod az idősebb kismamákat.Utána kaptam meg, hogy 50 évesen milyen érzés lesz, hogy 10 éves gyerekem lesz. Remélem és bízom benne, hogy akkor is olyan jó érzés lesz mint most és szeretném azt hinni, hogy akkor kevesebb támadást fogok kapni. Azt láthatod, hogy nekem még a fiatal anyukákkal sincs semmi gondom, a kommentemben is leírtam, hogy lehet valaki érett fiatalon míg másoknak ez csak később adatik meg. Ezért nekem az a véleményem ne bántsunk meg senkit és mindig figyeljünk arra, hogy nyilvánítunk véleményt. Főleg te tudhatod aki azt írta, hogy támadták a fiatal kora miatt! Neked kellene engem a legjobban megérteni!
2010. jan. 16. 19:26
 30/35 anonim ***** válasza:
Nem haragszom rád! Őszintén mondom!
2010. jan. 16. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!