Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, gyomorsava kinek...

Kismamák, gyomorsava kinek mikor lett, korán, vagy a végén van ez?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt kb a 16-20 hétig. De az még elviselhető. Aztán újra jött a végén kb 32 héttől. Na az már elviselhetetlen volt. Ülve aludtam. :D
2013. máj. 19. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak a végén volt, kb a 32. héttől. De elviselhetetlen volt, vettem savlekötőt,de az sem segített túl sokat. Nekem ami igazán bevált az a lúgos víz volt, egész nap csak ittam szinte,de nekem bejött
2013. máj. 19. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Én Bricanyl-t és Pipolphent szedtem a 15. héttől, fekve nem tudtam aludni :(

Mivel izomlazító hatásúak, jól ellazítják a gyomorszáj izmait is, és azzonnal folyt a gyomorsav a nyelőcsövembe, azt hittem, megőrülök :( A 9. hónap végéig szenvedtem vele. Nem segített rajta semmi. :(

És közben anyu azt mondogatta, nő a baba haja... amikor szültem, és mondta az orvos, hogy kint a feje, az első az volt, van-e haja, mert ha kopasz, megy vissza.

2013. máj. 19. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
32. héttől az elsővel, másodikkal eddig 12-16 hétig, aztán meglátjuk.A Salvus víz segített csak , a rennie ízétől már rosszul voltam, a savas dolgok nekem csak emelték a savam.
2013. máj. 19. 11:35
 5/6 anonim válasza:
A gyömbér gyökér is megoldás.
2013. máj. 19. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első trimeszterben végig, utána volt egy kis pihenő, és a huszonvalahányadik héten visszajött. Most rosszabb, mint az elején.
2013. máj. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!