30 hét körüli kismamák, Ti hogy tudtok aludni? 29hkm
Sajnos szinte egyáltalán nem alszok éjszaka, de ha sikerül elaludnom, akkor is legalább 4-5x felkelek, akkor kimegyek wc-re és vissza tudok kicsit aludni...
De már a lefekvésnél gondok vannak :D
A hátamon kényelmes lenne, de nagyon bekeményedik a hasam, szóval átfordulok az egyik oldalra, ahol meg fáj a mellem alatti rész, (talán a tüdőnél..), akkor átfordulok nagy nehezen a másik oldalra, ami jó kb. 5 percig, mert már úgy se jó utána...
Eleve nehézséget jelet átfordulni egyik oldalról a másikra, mert estére iszonyatosan fáj a csípő-far csontom, és a szeméremcsontom, ettől alig bírok mozdulni...
Tudnék valamit tenni, hogy könnyebb legyen...
Napközben akkor sem alszok, ha majd leragad a szemem, már csak azért sem, hogy talán akkor éjszaka menni fog... de semmi...
Egyébként a hasam nem zavarna, mert a takarót alárakom és úgy nem is érzem...
Ti, hogy tudtok elaludni??
29 hkm
Szia:) Nekem azért vannak az alvással gondjaim mert nehezen veszem a levegőt plusz fél óránként meg kell hogy forduljak mert nagyon elkezd fájni a csípőm és a combcsontom..
Háton feküdve egyáltalán nem tudok aludni valószínűleg azért mert a baba súlya már ránehezedik az erekre. Nagyon kellemetlen érzés.
Lehet hülyén hangzik, de például könnyebben eltudok aludni ha lefekvés előtt iszom egy kis meleg tejet vagy teát..:D
Napközben nekem akkor se megy az alvás ha nagyon álmos vagyok.:/
31 hkm
Én amikor megy a tv még el tudok aludni, aztán amikor kikapcsol, felébredek és kb egy két órát nem tudok vissza aludni. A hasam nem lenne zavaró, de ez a felkelés és vissza nem alvás eléggé. Nappal soha nem alszok, mert akkor fáj a fejem. Hát majd meglátjuk mi lesz később. :D
33 hkm
Ismerős.. Nagyon is :D
Nekem is háton lenne kényelmes, de akkor keményedik a hasam. Oldalt fekve max. 1 óráig kényelmes, utána meg kell fordulni.. Fáj a csípő és combcsontom is, ha oldalt fekszek. Mivel szoptatós párnával alszok, forduláskor azzal szoktam küzdeni.
Én is tv mellett alszom el, ha kikapcsol egyből felébredek, és jön a plafon bámulás :D
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!