32 hetes kismamák, hogy vagytok?
Kicsit off leszek mert én csak 29 hetes vagyok, bár elvileg 2-3 héttel idősebb :) De majd kiderül.. :)
Én nagyon nehezen viselem, főleg azért mert újra előjött a gyomorsavam estére nem bírok vele..
No meg ami a legrosszabb, hogy estére, nagyon fáj, a far-csípő csontom, szemérem csontom, és még az ágyban is csak segítséggel tudok megfordulni...
Olyan vagyok mint egy rokkant nyugdíjas.. remélem ez megszűnik a szülés után..
Azért imádom amikor rugdos a lelkem, bár én is érzem, hogy kicsi a helye... mert úgy bele tud néha rúgni a hasfalamba, hogy ajaj... :)
Vizesedek is... szóval van bajom rendesen... :)
Nagyon várom már a szülést... hülyének is néznek miatta, mert más fél tőle, én meg már úgy várom mint a messiást...
Gratulálok Nektek!
Én még valahogy bírom,már a bicajozás az nem ugy megy,de azért még birom.Éjjeleket nem szeretem 3 szor megyek pisilni és felkelni szőrnyű.Megfordulni Én is úgy tudok hogy páromba kapaszkodok ha nincs itthon mert éjjeles akkor kész örökké valóság megfordulni.A derekam oda van nagyon.
Én is várom már a szülést,de egy kicsit félek is
Ruhákkal babadolgokkal hogy álltok?Én most szeretném a hétvégén lehozni a padlásról a dolgokat,de azt mondják,hogy még korai.Szerintem nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!