Gyakori vérezgetés, görcsölés derékfájdalommal akit végigkísért terhesség során ez, azzal mi történt, mennyi időre szült, mit kapott, kellett befeküdnie kórházba?
Figyelt kérdés
Minden tapasztalat érdekelne.2013. máj. 16. 12:54
1/2 anonim válasza:
20. héttől elég gyakran volt vérezgetés, inkább csak kis mennyiségek, de az kb heti szinten, és olyan keményedések, hogy fel sem tudtam állni. Aztán ez elmúlt a 8.-9. hónapra, még jóslóim sem voltak. A tágulási szakasz nagy részében nem éreztem fájdalmat sem. 40+3-ra szültem, kórházba szerencsére nem fektettek be előtte. Magnéziumból kaptam nagyobb adagot, ugyanis nekem nem tudták megmondani, hogy honnan jön a vér.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezek szerint otthon voltál végig, nem fektettek be? Én attól félek hogy be akarnak fektetni max. saját felelősségre maradhatok itthon. 20 hetes vagyok 4 szer véreztem eddig, most 5.jére most már görcsölök is. Viszont van 2 kicsi gyerekem, és a férjem nem tud hetekre szabadságot kivenni. Attól tartok hogy be akarnak fektetni amit nem tudok megtenni (közben persze féltem a babát is) mert nincs kire bízzam így huzamosan a gyerekeket ezért érdeklődöm hogy otthon is lehet e ezt csinálni?
2013. máj. 16. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!