Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti 3. ik babánál...

Kismamák ti 3. ik babánál hogyan volt? Lentebb több

Figyelt kérdés
3.ik babámat várom és már nagyon izgatot vagyok.még 15napom van hátra de egyenlöre semmi jele hogy megakarna indulni elöbb.Elsö 2gyerekem tul hordtam egyiket 10 másikat 8 nappal.Kivi lennék hogy hasonló helyzetben lévöknél hogyan volt .3.ikat is túlhordtátok?Jeleneleg csak 2ujjjnyira vagyok kivülröl...:(
2013. máj. 15. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem mind elvileg túl lett hordva egy-egy héttel, de valójában csak azért, mert mensi alapján nálam nem lehet számolni (össze-vissza ciklusaim vannak). Amúgy mindhárom babóm a (szerintem és a 4D uh-n a szonográfus hölgy szerint) a szülés várható napja után egy nappal érkezett. Szóval ebben nagyon hasonlított a három várandósságom.
2013. máj. 15. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első fiamat 41 hétre szültem, 13 éve. 3000-es méhszájértékkel mentem szülni. A második fiamat kiírt napon szültem indította a dokim. 2000-es volt a méhszájértékem. Ez 4,5 éve volt. A kicsifiamnál szintén indította kiírt napon 2110 volt az értékem. Ugyanannál a dokinál szültem mind a hármat. Első 12 óra, második harmadik 4 óra alatt lett meg. A kicsi volt a legnehezebb 3880gr.
2013. máj. 15. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

3 gyerkőcöm van, mindhármat túlhordtam de részben azért amit az első válaszoló is írt hogy nem a mensitől kellett volna számolni mert később volt peteérésem.

1. 10 nappal hordtam túl

2. 2 nappal

3. 4 nappal.

A második és harmadik babánál már 37-38. héttől 2111 voltam illetve 39. hét vége felé már 2222...mégse bújtak ki hamarabb...viszont mikor nekiindultak végre akkor extra gyorsan megszülettek:) 2 óra és 4 óra.

2013. máj. 15. 11:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Még elsö gyerköc elött nekem is rendszertelen volt a menszim de miután megszültem utánna ez rendezödött,mégis tul vittem a másodikat is 8nappal.
2013. máj. 15. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!