Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes kismamik ki mennyit...

27 hetes kismamik ki mennyit hízott?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:

szia, én +6kg-nál járok

29 hkm

2013. máj. 14. 19:33
 2/8 Judyt77 ***** válasza:
szia! még csak 20 hetes vagyok és 3 kg-ot híztam. én is várom itt a válaszadókat..
2013. máj. 14. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia

Én 6 hónapos vagyok ,pontosan 26-hetes 2.hónapig tartottam a 60 kg most vagyok 67,.a doki épp tegnap mondta hogy nagy babám lesz :)

2013. máj. 14. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
26 hetes vagyok, 5 kg+-nál járok. Az orvos szerint ez így teljesen jó, mert mostantól lendül be a hízás, hiszen a baba is nő majd rendesen.
2013. máj. 14. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
27+3 hkm vagyok, eddig +3 kilónál tartok.
2013. máj. 14. 20:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :) Én holnap töltöm a 28dik hetemet és 4kg plusznál tartok. :)

Ti figyeltek is mit csináltok moit esztek vagy ilyen szerencsés alkatotok van?

Én figyelek mit eszek és mozgok is tornázok és kiadós sétákat teszek.

2013. máj. 17. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Részemről elég vegyes a dolog. Persze, figyelek, tudatosabban táplálkozom, mint eddig, viszont nem vagyok hajlandó éheztetni magunkat. Szerencsés vagyok, mert imádom a gyümölcsöket, zöldségeket és így javarészt ezeket eszem. Néha becsúszik egy kis nasi, de annyi baj legyen. :) Ez talán belefér. És te kedves Kérdező, hogy tudtad tartani a súlyod?

4. válaszoló

2013. máj. 17. 17:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat 4dik válaszoló. :)

Én arra figyelek, hogy mennyi szénhidrátot eszek meg. Illetve milyen. Igyekszem a fehér lisztes dolgokat kerülni és a nasikat meg a cukros üdítőket.

Többször eszek keveset. Egy nap 5 kisadagot eszek és igyekszem olyankor is zöldséget gyümölcsöt tejtermékeket enni. Minden nap mozgok. Van egy két és féléves nagy lányom aki után rohangálhatok + dolgozok még és még itthon ha kedvem és energiám engedi akkor még szoktam dvd-re is tornázni. Ez főleg azért esik nagyon jól, mert napi 8 órában ülök és ilyenkor nagyon jól tud esni ha átmozgatom a testemet. De semmit nem erőltetek. Bizony van olyan amikor megkívánok ezt azt ami úgy mond nem egészséges de úgy gondolom, hogy ennyi belefér, hogy ha hétvégente egy egy szelet süti fagyi és társai. De érdekes most már a cukros üdítők (gyümölcs levek) nem is nagyon hiányoznak. Ki hinné, hogy egy ilyen ici pici odafigyelés ennyit számít. A lányommal sem híztam sokat +10kg-ot. Igaz ilyen idősen jóval több volt alattam a mérleg de tény -10kg-al indítottam a mostani terhességemet mint a lányommal mert tavaly több mint 10 kilót fogytam.

2013. máj. 17. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!