Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyit adjunk a...

Szerintetek mennyit adjunk a dokinak?

Figyelt kérdés

4 hetente járok a fogadott dokimhoz.12.000 Ft alkalmanként a terhesgondozás.Már ezt is elég húzósnak tartottam,de megvolt az okom,hogy mégis megfogadjam.És most dilemmában vagyunk,hogy mennyit is adjunk majd neki.Olvastam már olyat is,hogy a terhesgondozási díj 10x-esét szokás adni,nálunk ez 120 ezer Ft lenne.De anyagilag nem tehetjük meg,hogy ennyit adjunk.

Ti mennyit adtatok a dokitoknak?Ha volt egyáltalán.

2013. máj. 14. 15:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elso gyerek: 10.000 / alkalom. Szules: 90.000 Ft.

Masodik gyerek: 15.000 / alkalom. Szules: 150.000 Ft.

Ket ev kulonbseggel. Mindenrol kaptunk szamlat. Ugyanannal az orvosnal, komplikaciomentesen, gatvedelemmel. Vegig benn volt mindket alkalommal, mindennel maximalisan elegedettek voltunk. Rengeteg penz, de utolag megerte.

2013. máj. 14. 16:21
 12/12 anonim ***** válasza:
7-es vagyok én a Dél-Pestiben panaszoltam be a dokimat a főnökénél 16 éve :-)
2013. máj. 14. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!