19 hetes vagyok, és mikor tüsszentettem becsorgott egy kis vizelet? Említsem meg a dokinak?
Szerintem nem muszáj megemlítened a dokinak,mert ezzel nem tud mit kezdeni.Terhesség alatt meggyengülnek az izmok ott lent és bizony előfordulnak vizelet tartási problémák,mivel a terhességi hormonok hatással vannak a szövetekre,vagyis lazítja őket,így szüléig számíthatsz még ilyen ,,eseményekre,,.Én is ezzel küszködöm,csak nekem ma már nem csak tüsszentésnél csorog be,hanem minden egyes pisilés után csorog még egy kicsit,úgyhogy nekem a bugyiban már wc papír van,hogy ne legyen olyan a bugyim..hála Istennek azért még nem olyan mértékben csorog,hogy betét kelljen.
31+1 hkm
Azt kell mondjam sajnos ez "természetes". Velem is előfordult/előfordul.
Én emiatt nem is mondtam a dokinak. Remélem szülés után elmúlik, bár tapasztaltabb anyukák lehet elkeserítenek majd minket a válaszaikkal :D
Természetes sajnos.
Imtim tornázz,segit valamennyit.
Sajna nekem is előfordult már vagy 3x....mióta terhes vok, előtte soha!
17 hkm
ismerős a helyzet: tüsszentésnél, köhögésnél, nagyobb nevetésnél...
már félidősen tisztasági betétet használtam, minden nap
és nyugi, el fog múlni szülés után! :))) (ha nem, akkor kell szólni a dokinak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!