Jelenthet gondot, h. uh-n elfelejtettem a dokinak mondani, h. volt már egy abortuszom 4éve? Természetes úton ettől még lehet szülni? Mármint az abortusz miatt?
Figyelt kérdés
Eddig akinél voltam uh-n korházba az megkérdezte.Akik meg sztk-s rendelésen vannak(oda járok am,csak genetikain voltam a korházba)azok nem kérdezték soha.Mondjuk ők írtak a kiskönyvbe vizsgálatokkor.A másik meg kérdezte a korom,meg hogy első terhesség-e.Amit el kellett vetetnem az kb 7-8hetes lehetett.Igazából nem is nagyon emlékszem rá már.Gond ez,h.ezt elfelejtettem? Nem mondtak egyszer se semmit,h.valami gond lenne.2013. máj. 1. 17:25
1/4 anonim válasza:
Nem. sim án szülhetsz normálisan... ismerek olyat aki 16 éves korától 3 havonta abra járt és simán szült...
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt 2 abortuszom is, mégis természetes úton szültem, minden gond nélkül. Én sem említettem soha senkinek az abortuszokat.
3/4 anonim válasza:
Hát a saját dokid jó ha tudja, de simán szülhetsz természetes úton persze, nekem az öt hetes terhességemet kellett abbal befejezni, utána kétszer szültem ikreket, másodszor császárral, de nem az ab miatt.
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs fogadott dokim.
2013. máj. 2. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!