Missed ab után milyen gyors a felépülés?
Szia!
Nekem 1 hete volt én már nagy terhes voltam éppen hogy elslisszolhattam a szülés elöl.
Nem vezethettem másnap délelöttig, de nem is nagyon tudtam volna mert eléggé "kába volt a fejem" és minden kiesett a kezemből... Közveszélyes lettem volna!
Mielöbbi jobbulást!
Felkelni feltudsz.
Engem délután 2kor műtöttek este 7kor jöhettem is ki.
Engem is fuvaroztak.
Nem tudom, hogy nekem a nagy terhesség miatt vagy alapból kellett volna, de iszonyatosan véreztem!!!
2 sima egyszerű always betétet elcsúsztatva ragasztottam egyámsra. Úgy hogy teljesen a fenekemig hátra érjen és előre is teljesen fel. Így a 45 perces hazautat simán átázás nélkül úsztam meg. De aznap délután nekem 4 betét ment el!
Erre figyelj! És pihenj sokat! Nekem nem volt rá módom (ugyanígy a nagynak anyáknapja Kegyetlen érzés volt végig nézni!)
Megerőltettem magam és egy másfél centi széles vérrögöm van bent ami, ha nem jön ki ismétlik a műtétet mert begyulladt már méhem. A lázam már szerencsére mondjuk elmúlt úgyhogy csak megúszom valahogy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!