Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Igazság szerit amikor megláttam,hogy kezd kirajzolódni a másik vonal is,annyi volt a szerencsém,hogy épp ültem.El nem lehet mondani hogy mit éreztem,bár félés is volt bennem bőven.
Ma végül elmondam anyukámnak.Azóta már tudja a húgom,keresztanyám és mamámék + azaz idegen nő,akivel telefonon beszélt ablakcsere ügyben :DD
Hamarabb elfogadta a dolgot mit azt ahogy én képzeltem.Természetesen a fejmosás az megvolt,amit megis érdemeltem.Tisztáztuk,hogy a szakmát amit mindig is szerettem volna (kisgyermek-nevelő és gondozó)megcsinálom,és ha megnőtt a pici akkor munkába állok.
Végre tudok boldogan gondolni a babámra :) Jobb is hogy nem vártam ki aa hétvégét.
Anyukám mondta hogy ők már apuval beszéltél ezt,hogy késik nekem meg hogy kivan kerekedve a fenekem.Szóval valahol sejtették ők.
jaaj, szuper hír ez, gratulálok! :) aztán majd ne felejts el képet tenni, amikor nő a pocid :) tudod, tippelős :P
még nem tudjátok, hol fogtok élni?
Rakok fel majd mindenképp :))
Itt fogunk nálunk lakni,már anya mondta hogy szobát cserélünk mert az ővék sokkal nagyobb és jobban elférünk majd.
Megvettem az Elevitet is :) Már azt várom,hogy a 91 éves dédmamám megtudja hogy ükunokája úton van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!