Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Ma teszteltem pozitívat,két tesztet is csináltam.18 éves vagyok,épp az érettségi közepénél járok.A párom anyukája már tudja,ő nem fogadta rosszul.A szüleimtől viszont nagyon félek :S Nem tudom,hogy hogyis kezdjem el a mondandómat és nagyon félek a választól is.A teszt elvégezte óta nem tudok megnyugodni,kettős érzelmek játszódnak le bennem.Megszeretnénk tartani a babát és tudom hogy ez az idegeskedés sem tesz neki jót.Sőt,3-án itt volt a ballagásom is,amit megünnepeltünk ahogyan kell(ezalatt az alkoholt értem).Akkor már javába folyt a megtermékenyítés ahogy számolom,és remélem ez nem tett kárt a babában :(
2013. máj. 13. 16:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! :) Ne félj, jobb ezen gyorsan túl esni.Még az is lehet, hogy először kicsit orrolnak majd rád, de nyugodj meg, elmúlik. Sok sikert a bejelentéshez!
2013. máj. 13. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez volt a helyzet, csak annyiban más h én 20 éves vagyok és leérettségiztem mégis nagyon féltem h a szüleim mit szólnak! A párommal mind2-en akartuk és várjuk szeretettel most vagyok az 5. hónapban! Az volt a legnehezebb mikor ketten odaálltunk és elmondtuk, először nem is fogadták jól..sőt..pedig mi már 4 éve vagyunk együtt és nekem is a párom a másik felem! De azóta telik múlik az idő, már várják ők is, csak először sokkolta őket, hiszen nem fogták fel! Mostmár nincs olyan vásárlás h anyukám ne hozna neki is vmi kis zoknit vagy játékot! Teljesen megváltoztak az érzésem (jó irányban) annyi szeretet van bennem, annyira szeretném már a karjaimban tartani, elmondani nem lehet! Ez még csak a kezdet h a teszt láttán érzéseid lesznek, h van benned egy kis élet! De az mikor látod ultrahangon és hallod a szíve dobbanását az csodálatos! :) Soha nem foglalkozz senki véleményével aki emiatt úgy néz rád mint egy földönkívülire, te gondolj arra h egészségesen megszülessen a kicsikéd, és a pároddal tartsatok ki egymást mellett, neveljétek! Egyik embernek sincs joga ítélkezni a másik felett! És ne érdekeljenek a rossz indulatú emberek! Te tudod milyen a kapcsolatod a pároddal és ha szeretnéd a gyermeket igenis tartsd meg! Mindjárt leérettségizel, betudod fejezni az iskolát, minden meg fog oldódni! Fel a fejjel! A szüleid majd úgy is megenyhülnek, főleg ha majd a kezükben tartják a kis unokájukat! :) Boldog babavárást! 21 hetes kismama!
2013. máj. 13. 17:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatásokat :) jövőhéten megyek nőgyògyászhoz,hogy minden rendben van-e
2013. máj. 13. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Gratulalok a picihez!:) Valoban egy kis csoda,es remelem hogy a szuleid is jol fogjak fogadni(ha nem is elsore.)En 23 evesen estem teherbe mar melo,suli minden meg volt(kulfoldon elek) de anyukam ugy erezte h kicsit korai(meg gyerek vagyok stb...) de aztan ezzel egyutt orult is neki!Sajnos 2 hettel a bejelentes utan elveteltem..Mindenki nagyon sajnalta.Most ujra babat varunk es mindenki nagyon varja!:) (tudom h mas helyzet,de ezzel csak azt akartam mondani hogy attol meg megremulhetnek a szulok hogy a gyerekuk babat var,erre szamits,de biztos utana orulni fognak neki ok is!).25 eves 26hkm
2013. máj. 13. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
a párod szüleinek hogy mondtátok el? hasonlóképp nem lehetne a tieidnek is? :) gratulálok amúgy! valójában picit megértem az érzéseid, 2x nekem is kellett tesztelnek gimi közben, mert már az 50 vhányadik napnál tartottam, pedig pontosan szokott jönni, de végül nem lett gond. egyszer nálunk is kiszakadt a gumi, de gyorsan elrohantunk 72 órás tabiért. szóval az idegességet megértem... milyen volt, amikor megláttad a pozit? nem ájultál el majdnem? :)
2013. máj. 14. 11:33
 16/19 A kérdező kommentje:

Igazság szerit amikor megláttam,hogy kezd kirajzolódni a másik vonal is,annyi volt a szerencsém,hogy épp ültem.El nem lehet mondani hogy mit éreztem,bár félés is volt bennem bőven.

Ma végül elmondam anyukámnak.Azóta már tudja a húgom,keresztanyám és mamámék + azaz idegen nő,akivel telefonon beszélt ablakcsere ügyben :DD

Hamarabb elfogadta a dolgot mit azt ahogy én képzeltem.Természetesen a fejmosás az megvolt,amit megis érdemeltem.Tisztáztuk,hogy a szakmát amit mindig is szerettem volna (kisgyermek-nevelő és gondozó)megcsinálom,és ha megnőtt a pici akkor munkába állok.

Végre tudok boldogan gondolni a babámra :) Jobb is hogy nem vártam ki aa hétvégét.

Anyukám mondta hogy ők már apuval beszéltél ezt,hogy késik nekem meg hogy kivan kerekedve a fenekem.Szóval valahol sejtették ők.

2013. máj. 14. 13:17
 17/19 anonim ***** válasza:
De jó! Szuper, örülök, hogy jól fogadták. Sok boldogságot, vigyázzatok a picire!
2013. máj. 14. 13:19
 18/19 anonim ***** válasza:

jaaj, szuper hír ez, gratulálok! :) aztán majd ne felejts el képet tenni, amikor nő a pocid :) tudod, tippelős :P

még nem tudjátok, hol fogtok élni?

2013. máj. 14. 14:40
 19/19 A kérdező kommentje:

Rakok fel majd mindenképp :))

Itt fogunk nálunk lakni,már anya mondta hogy szobát cserélünk mert az ővék sokkal nagyobb és jobban elférünk majd.

Megvettem az Elevitet is :) Már azt várom,hogy a 91 éves dédmamám megtudja hogy ükunokája úton van :)

2013. máj. 14. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!