Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Úgy hogy eléjük állsz,és megmondod hogy terhes vagy!
Ezt másképp nem lehet.
Hogy sikerült teherbe esni?
Nem védekeztetek?
Nem tudod úgy tálalni, hogy könnyebb legyen. A tény az tény. Ess túl rajta mielőbb!
A korai alkohol ivás nem ártott, még nem volt közös a keringésetek. De ezentúl ne igyál!
Sok boldogságot nektek!
Kiszakadt az óvszer és nem vettük észre.Venni akartunk 72órás tablettát,de úgy volt vele,hátha most az egyszer megússzuk.Ez nem vált be.Igazából minden is egy baba volt az álmom,csak nem ilyen korán.
Kicsit vicces,de azt hiszem hogy a sors fintora,hogy biosz érettségire a terhességről csináltam projektmunkát és bele is írtam hogy személyes élményeket nem tudtam beletenni mert nem estem át ezen az állapoton.De mire jön a szóbeli,addig úgylátszik elmondhatom magamról,hogy igenis ebben az állapotban vagyok.
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy egy kis élet nővekedik bennem.Még most sok idegességgel jár,de remélem hogy a szüleim nem fogják leharapni a fejem és tudok majd örömmel a terhességemre gondolni.
1-es vagyok!
Akkor ezt is tedd hozzá,hogy ti védekeztetek csak kiszakadt az óvszer.
Szerintem nem lesz gond a szülőkkel.Hajrá!
Boldog babavárást! :)
Majd írd meg mi volt!
Hétvégén fogjuk elmondani,mert akkor lesz itthon apukám is.Mindenképp megírom hogy mi volt:)
És köszi a jókívánságokat :)
Menjen a párod veled, hogy lássák komolyan gondoljátok és fel szeretnétek nevelni.
Biztos meg fogják kérdezni hogy összeházasodtok-e, erre is készüljetek fel.
Hol fogtok lakni? Párod dolgozik?
Van munkája a páromnak.Egyenlőre csak szülőknél tudnánk lakni.Vagy náluk,vagy ha a szüleim jól fogadják akkor nálunk is.
Nagyon zavar engem a többi ember véleménye is,mert még csak 1 éve vagyunk együtt :S
De azt biztosra mondhatom,hogy a másik felünket találtuk meg egymásban.Mindketten ugyan annyit tettünk és teszünk azért,hogy a kapcsolatunk jól működjön.Nagyon hasonlóan gondolkodunk,és bízom abban hogy ezen az erős lelki kapcsolaton a baba csak erősíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!