Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap tudtam meg hogy gyermek...

V.szandra89 kérdése:

Tegnap tudtam meg hogy gyermeket várok. Szerintetek így esküvő előtt pár nappal mondjam el a jóhírt vagy esküvőnk reggelén mondjam el a neki és a szüleimnek és anyósoméknak vagy esküvőn mindenki előtt mondjam el neki?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 01:23
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a parodnak mondd el eloszor meg az eskuvo elott es egyutt dontsetek el hogyan es mikor jelentitek be az oromhirt :) Gratulalok es sok boldogsagot.
2013. máj. 6. 04:30
 2/42 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos én nem tudok frappáns megoldással szolgálni, csak egy hatalmasat gratulálnék! ez nagyon jól összejött! csodálatos lesz akár hogyan is csinálod! :)
2013. máj. 6. 05:52
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Én az esküvő reggelén mondanám el.
2013. máj. 6. 05:55
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Hat attól függ, mennyire maradi a családod... Mondjuk en inkább most mondanám el, mint az esküvő reggelen. Hogy mindenki elott mondjam el, az meg eszembe se jutna. Ha most tudtad meg, akkor 4-6 hetes lehetsz. A 12. hetig semmi sem biztos. Ne adj Isten, hogy történjen valami, de ha megis, hidd el, nem lesz kellemes az ismerősök "jaj mikor is jon a baba" kérdéseire válaszolni akkor....
2013. máj. 6. 06:00
 5/42 anonim ***** válasza:
31%
Jelensd be az eskuvon pl egy kisbaba tortaval vagy egy kulonleges dallal.
2013. máj. 6. 06:10
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak a páromnak mondanám el. Szüleimnek kb. a 6-8. héten, távolabbi rokonoknak és ismerősöknek pedig a 12. hét után.

Esküvőn biztos nem csinálnék bejelentést - egyrészt korai és babona is, másrészt nem akarnám, hogy bárki azt higgye, csak a baba miatt esküszünk. De beszéljétek meg.

És gratulálok :)

2013. máj. 6. 06:31
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Én még az esküvő előtt elmondanám a páromnak, és majd esküvő után a családnak. Szerintem nem kellene az esküvőt a babával összekötni, legyen inkább 2 nap amikor lehet 1-1 dolognak örülni.
2013. máj. 6. 07:02
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

Csak a páromnak mondanám el, az esküvő előtt!

Szülőknek, rokonoknak majd csak később, hisz még az sem biztos jó helyen van-e a baba, dobog-e a szíve, megmarad-e...

A 12. Hétig annyi minden lehet...

2013. máj. 6. 07:09
 9/42 anonim ***** válasza:
38%
Én lehet hogy még a páromnak se mondanám el, csak mikor már az utolsó vendég is elment! Egy kis alkohol, vagy egy nagyobb beszélgetés és örömében elmondja valakinek! Utána már nincs megállj! Mindenki egy pillanat alatt meg fogja tudni! Legalább azt várjátok meg, hogy szívhang legyen.
2013. máj. 6. 07:32
 10/42 anonim ***** válasza:
80%
Ugyam igy jartam. Nem.birtam ki! Muszaly volt elmondanom. A paromnak+szuloknek+nagyaszuloknek+testvereknek+nasznagyoknak.
2013. máj. 6. 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!