Tegnap tudtam meg hogy gyermeket várok. Szerintetek így esküvő előtt pár nappal mondjam el a jóhírt vagy esküvőnk reggelén mondjam el a neki és a szüleimnek és anyósoméknak vagy esküvőn mindenki előtt mondjam el neki?
nem riogatas kepp, csak a baratnom tortenete: eskuvo elott par nappal megtudta hogy babat var, a rendszertelen ciklusai miatt eleg keson, a 8.heten! csak a parjanak mondta el, a nagy bejelentest az eskuvore hagytak. valtoztattak picit a programon, nem volt szamara tulzottan megterhelo a lagzi, de a pici megsem maradt koztunk, az eskuvo harmadnapjan esedekes uh-on mar nem dobogott a szive! nem az eskuvovel volt osszefuggesben a dolog, mivel kesob tobb babat is elveszitett terhessegi diabetesz miatt (de most van egy csodalatoa kislanya:-) ), csupan azert irtam le, hogy amit elottem tobben irtak,igaz, olyan kiszamithatatlan az elso trimeszter!... nem hianyzik adott esetben, hogy egy nasznepnyi ember csamcsogjon azon, ha valami tortenik a picivel!
na es akkor nyilvan a lagzi meretetol is fugg az egeaz, mert ha csak a szuk csalad lesz, akik amugy is tudni fogjak, akkor a parommal egyutt jelentenem be.
nem szeretem amikor az Apa nem donthet abban mikor legyen a bejelentes, mert az Anya, onkenyesen ugy dont, a parja a "nagy sleppel" egyutt tudja csak meg... az en paromnak rosszul esett volna, es nekem ia jo volt egyutt kitalalni, hogyan mondjuk el, es varni, hogy mit fognak szolni!:-)
sok boldogsagot, es csodas hosszu eletet egyut!
jaaa majd ird meg hogy dontottel es hogy sikerult;-)
Én csak a páromnak modanám el, most. Aztán vele közösen eldöntenénk, hogy a többieknek mikor.
Mi vártunk a 12. hétig.
De az esküvő közepén biztos nem jelenteném be.
Én egy kicsit más szemszögből nézem a helyzeted,nem azt nézem,hogy mi lesz ha elmondod, nem marad meg és mindenkinek magyarázkodni kell később.Azért ha mégis elmondanád,elkerülhető lesz az,hogy amikor el akarnarják rabolni a menyasszonyt,ide-oda rángassanak,dobáljanak,felkapjanak és fussanak veled,ami veszélyes terhesen.Én az esküvő elött szerettem volna teherbe esni,a párom várni akart esküvő utánig és jól tettük,hogy vártunk pont ezek miatt. Ha babásan mennék férjhez ,akkor ez miatt elmondanám,hogy a menyasszonnyal óvatosan bánjanak.Menyecsketáncnál is úgy kipörgettek az asszonyok,hogy majdnem elestem.
Mindenesetre jó szórakozást az esküvődre,akárhogy is döntesz ,mulatozni azért lehet mindenhogyan,csak okosan,vigyázz magatokra és gratulálok!
Csak a páromnak,de neki egyértelmű hogy azonnal,miután megtudtam!!!
Élvezzétek az esküvőt,és őrizzétek most még, magatoknak ezt a csodás kis titkot!A ti szívetekben még szebb emlék lesz az esküvőtök!Az első orvosi vizsgálat után,mondanám el a szűk családnak,a barátoknak ismerősöknek 12 hét után! :) Gratulálok
Gratulálok.
Párodnak azonnal. Szűk családi körnek nászút után.
Mindenki másnak, csak a 12 terhességi hét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!