Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap tudtam meg hogy gyermek...

V.szandra89 kérdése:

Tegnap tudtam meg hogy gyermeket várok. Szerintetek így esküvő előtt pár nappal mondjam el a jóhírt vagy esküvőnk reggelén mondjam el a neki és a szüleimnek és anyósoméknak vagy esküvőn mindenki előtt mondjam el neki?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 01:23
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
mivel a test 50-50% pontosságú én elmegyek orvoshoz és csak utána mondanám el a jó hírt a páromnak?
2013. máj. 6. 13:03
 22/42 anonim ***** válasza:
Pozitiv iranyban a teszt nem szokott csalni, csak rendkivul ritka esetben. Ha en lennek a parod helyeben, nem esne jol, hogy nem mondtad el azonnal nekem.
2013. máj. 6. 13:09
 23/42 anonim válasza:

Mond el esküvő, előtt, vagy után, de semmi esetre se aznap.

Az a nap legyen a tieteké, a másik nap meg a baba bejelentésének a napja! :)

(Sok jó hír is ki tudja ütni az embert).

2013. máj. 6. 13:30
 24/42 anonim ***** válasza:

Miután épp az életeteket készültök összekötni,nem is értem miért várnál a doki után elmondani a párodnak(aki mindjárt a férjed,és apuka is)??!!A teszt nem 50 50 %,a pozitív az pozitív!Ebben a szituban,ha én lennék az apa,rosszul esne ha később,node pláne csak az orvos után tudnám ezt meg!

Kicsit úgy tűnik nekem,félsz elmondani a párodnak....ez esküvő előtt nem túl jó!Senkinek nem kell még tudni ilyen korán,kabalából mindenből,na de a párod,veled akar lenni,jóóóban,roooosszban---erről(is) szól/szólna az esküvő!!!

2013. máj. 6. 13:58
 25/42 Babeli Zurzavar ***** válasza:
miert ne izgulhatna a parod az orvos elott a varoban, mig Te bent izgulsz?:-) ne foszd meg ezektol az elmenyektol! de ha megfosztod, vigyazz milyen apat kivansz a jovoben! az, hogy milyen apa lesz nagyban fugg az elso, kozos, varakozos 9 honaptol is!
2013. máj. 6. 15:30
 26/42 A kérdező kommentje:
Rendben!!!! Vágok elébe El mondom neki ma a jó hírt !!!! és megkérem hogy menjünk el dokihoz hogy biztosan kiderítsük hogy tényleg gyerekünk lesz e?
2013. máj. 6. 16:21
 27/42 Babeli Zurzavar ***** válasza:

no mit szolt?

:-)

2013. máj. 7. 00:00
 28/42 anonim ***** válasza:
:) Öröm-boldogság?
2013. máj. 7. 08:05
 29/42 A kérdező kommentje:
el mondtam neki a jó hírt bár annyiba füllentettem neki hogy tegnap végeztem el a tesztet és mondtam neki hogy lehet hogy a teszt is tévedhet éppen ezért ma délutánra kértem időpontot a dokinál és meg kértem hogy kísérjen el. Mind a kettőnknek potyogott a könnye nagyon boldogok vagyunk. és ma délután megyünk a dokihoz. majd írok hogy mi volt.
2013. máj. 7. 11:53
 30/42 anonim ***** válasza:
:) Na látod! :) Attól ne ijedjetek meg,ha a doki még nem lát semmit,hamar mentek,még nagyon pici,valószínű visszarendel.De persze ez nem biztos,csak egy eshetőség.Várjuk a beszámolót! :)
2013. máj. 7. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!