38 hetes vagyok, előtejnek semmi jele. Mikor fog beindulni? Lehet csak szülés után? Más is van/volt így?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 20:45
1/7 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi előtejem, én úgy tudtam, hogy ez is teljesen normális. Ahogy megszültem, egyből lett előtejem és egyből szopizott a kisbabám.
2/7 anonim válasza:
Nekem sem volt előtejem, vagyis a 25. hét körül volt egyetlen csepp a melltartómon. Akkor kérdeztem a dokim, azt mondta valakinek ömlik, valakinek nincs és nem függ össze a szülés utáni tejtermeléssel. Csütörtök este szültem és szombat délután már rendesen szoptattam. Azóta is igény szerint szoptatom 6 és fél hónapos kisfiam, még mindig elég a tejem.
3/7 anonim válasza:
nekem sem volt előtejem, de most tele van a fagyó tejjel, pedig még csak 8 hetes a babám (ráadásul császáros volt, szóval ez sincs összefüggésben a tej mennyiségével)
könnyű-szép szülést kívánok!
4/7 Gabi86 válasza:
Nekem sincs előtejem,de én is úgy hallottam hogy az nem jelent semmit.mert már tőlem kérdezték is hogy van e?de még eddig nem jött ki egy csepp sem.38hkm
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ez megnyugtató, köszi
2013. máj. 10. 22:05
6/7 anonim válasza:
1. vagyok, ha a szoptatas miatt kerdezted, nekem nem volt szulesig semmi, es megis 20 honapig szoptattam.
7/7 anonim válasza:
Nekem sem volt előtejem.
Végül császárral jött világra a babám,és már aznap volt előtejem,pár naposan már 100-150 miliket szopizott és mai napig szopizik pedig lassan 18 hónapos :) most kezdünk leszokni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!