Hasznos tanács, hogy mi az amit mindenképp vigyek be a szülöszobára? Ti mikor raktátok össze a szülöpakkotokat?
Kb 30 hetesen már összeraktam (csak így voltam nyugodt ha megvan minden).
Amikor beindultak a fájások még raktam el pluszban vizet + szendvicseket, hogy legyen mit ennem szülés után.
Szülésznőtől érdeklődj a kórházban hogy mit kell még bevinned.
Inni nem ihattam.
Vittem:
köntöst
tusfürdőt
törölközőt
wc-papírt
papír zsebkendőt
és az összes terhes gondozással kapcsolatos papíromat.
Bocsánat, nem konkrétan a szülöszobára gondolok, hanem ugy általában a korházba, van listám, de az érdekelne mi az ami még jol jöhet, bármi...
Köszi az eddigieket!
Szia, én ezt a listát fogom lassan átnézni alaposabban. belenéztem már, van néhány felesleges dolog szerintem, de ebben biztos minden benne van.
Az általános dolgokon kívül ami nekem nagyon kellett volna, hogy ott legyen, az a mellszívó, néhány plusz törcsi és hálóingek, mert nagyon izzadtam. Olyan enni és inni való, amit fekve is lehet fogyasztani (nekem pogi volt és sportkupakos víz)
Most a másodikkal ezeket tuti viszem :)
Kb 7.5 hónapos voltam, mikor összepakoltam a cuccot, de még utána is került bele ez-az.
Kaptam egy rövid listát a védőnőmtől, nagyon hasznos, ez alapján állítottam össze a saját pakkomat is.
Okmányok: Személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, kiskönyv lehetőleg az összes lelettel
Kórházi táskába: hálóing, köntös, zokni, kényelmes papucs, kényelmes alsónemű/eldobható bugyi, aranyérre kúp v kenőcs (reparon), kirepedezett mellbimbóra krém (garmastan), szoptatós melltartó, bimbóvédő szilikon (Avent pillangó alakút ajánlották nekem),melltartó betét, igény szerint mellszívó, betét (Tena extra vagy Tena super az első 2 napra)
Tisztálkodási szerek: WC papír, papír vécéülőke, törölközők, tusfürdő, fogmosó felszerelés
Étkezéshez: pohár, evőeszköz, ennivaló, innivaló, rágcsálnivaló
Babának: popsitörlő (ne legyen olajos!), kis takaró, sapka, kis kesztyű karmolás ellen, több váltás babaruha, textilpelenka, nadrágpelenka, popsikrém, hazamenő ruha
Kérdeztem, hogy a babának kell-e fürdető, törölköző vagy egyéb, de azt mondták, ilyesmit nem kell vinnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!