Kismamák, anyukák! Jó tanács?
Kedves Kismamák, Anyukák!
Nekem csodásan telt a várandósság, ezért nem tudok sógornőmnek tanácsot adni, ezért fordulok most hozzátok. 5 hetes kismama, és egyszerűen semmi sem marad meg benne. Még a folyadék is visszajön. :( Tudtok javasolni valamit, ami nektek bevált? Az orvos és a gyógyszerész nem javasolja a Deadalont, inkább a cukor nélküli teát.... Más ötlet?
Esetleg kóla? Sokan azt isszák hányinger ellen, bár én nem tudom, hogyan hat, nem szeretem, tehát nem próbáltam hányinger ellen sem. De ha többeknek beválik, egy próbát megér, ha nem jó, biztos akad, aki elfogyasztja.
Talán próbálja meg szívószállal a folyadékot, kis kortyokban, hátha úgy nem jön vissza.
Kitartás!
Óh, pedig én is a kólát akartam írni. :-(
Szegény, nagyon rossz lehet.
Anyósom viszont ilyen volt, azt mondta semmi nem maradt meg benne, már őt is nagyon sajnálta mindenki, apósa kínálta vörösborral (csakis jó minőségű, tényleg szőlőből legyen, ha kipróbálja!!)és az nem jött vissza. Fél dl, egy dl igazi bortól semmi baja nem lesz se neki, se a magzatnak, és hátha kicsit helyrejön ő is, mint anyósom is. (kíváncsi vagyok hányan pontoznak le ezért :-) )
"Jobbulást" Neki!!!
Sós ropi esetleg még, amit szoktak ajánlani, keksz, főtt krumpli, leves leve.
Terhesen probiotikumot sem lehet? Ez most kérdés, de ha sokat hány, lehet az is jó lenne...?
Szia.Én is a kólát tudnám javasolni,meg egyen könnyű ételeket,pl rágcsáljon kekszet,az általában be szokott jönni a kismamáknak.Meg szedjen B6 vitamint,az jó hányinger-hányás ellen!!
Nekem nem volt ilyen problémám,én egyszer sem hánytam.Remélem valamelyik be fog válni.
27+4 hkm
Nekem ilyenkor a háztartási keksz volt jó. Aztán a 3. terhességnél a hideg barackbefőtt.
De ha nagyon nem marad meg benne semmi - mármint folyadék sem, akkor én mindenképpen bemennék ügyeletre.
Nekem az orvosom azt ajánlotta a hányásra és a hányingerre,hogy hideg tejet igyak.Nekem bevált.:)
Remélem nektek is befog.Próba cseresznye.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!