Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák! Jó tanács?

Kismamák, anyukák! Jó tanács?

Figyelt kérdés

Kedves Kismamák, Anyukák!

Nekem csodásan telt a várandósság, ezért nem tudok sógornőmnek tanácsot adni, ezért fordulok most hozzátok. 5 hetes kismama, és egyszerűen semmi sem marad meg benne. Még a folyadék is visszajön. :( Tudtok javasolni valamit, ami nektek bevált? Az orvos és a gyógyszerész nem javasolja a Deadalont, inkább a cukor nélküli teát.... Más ötlet?

2013. febr. 9. 13:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
próbáljon meg gyömbért inni, és reménykedjen benne, hogy hamarosan elmúlik.. szegény :(
2013. febr. 9. 13:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ! :)
2013. febr. 9. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg kóla? Sokan azt isszák hányinger ellen, bár én nem tudom, hogyan hat, nem szeretem, tehát nem próbáltam hányinger ellen sem. De ha többeknek beválik, egy próbát megér, ha nem jó, biztos akad, aki elfogyasztja.

Talán próbálja meg szívószállal a folyadékot, kis kortyokban, hátha úgy nem jön vissza.

Kitartás!

2013. febr. 9. 13:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Nekünk is a kóla volt az első ötletünk, de az sem vált be. :(
2013. febr. 9. 13:51
 5/12 anonim ***** válasza:

Óh, pedig én is a kólát akartam írni. :-(

Szegény, nagyon rossz lehet.

Anyósom viszont ilyen volt, azt mondta semmi nem maradt meg benne, már őt is nagyon sajnálta mindenki, apósa kínálta vörösborral (csakis jó minőségű, tényleg szőlőből legyen, ha kipróbálja!!)és az nem jött vissza. Fél dl, egy dl igazi bortól semmi baja nem lesz se neki, se a magzatnak, és hátha kicsit helyrejön ő is, mint anyósom is. (kíváncsi vagyok hányan pontoznak le ezért :-) )

"Jobbulást" Neki!!!

Sós ropi esetleg még, amit szoktak ajánlani, keksz, főtt krumpli, leves leve.

Terhesen probiotikumot sem lehet? Ez most kérdés, de ha sokat hány, lehet az is jó lenne...?

2013. febr. 9. 13:58
 6/12 anonim ***** válasza:
43%

Szia.Én is a kólát tudnám javasolni,meg egyen könnyű ételeket,pl rágcsáljon kekszet,az általában be szokott jönni a kismamáknak.Meg szedjen B6 vitamint,az jó hányinger-hányás ellen!!

Nekem nem volt ilyen problémám,én egyszer sem hánytam.Remélem valamelyik be fog válni.

27+4 hkm

2013. febr. 9. 13:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon köszönöm, minden ötletet ki fogunk próbálni, hátha valamelyik segít! Mindenkinek ment a zöld kéz! :D
2013. febr. 9. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenkor a háztartási keksz volt jó. Aztán a 3. terhességnél a hideg barackbefőtt.

De ha nagyon nem marad meg benne semmi - mármint folyadék sem, akkor én mindenképpen bemennék ügyeletre.

2013. febr. 9. 14:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon lehűtött szénsavmentes, vagy kikavart bubis, nem túl citromos italokkal próbálkozzon. Enni csak apránként, sós rágcsálni valókat, ha van rá lehetősége, kicsit feküdjön le utána. Tudom, hogy hülyén hangzik, de próbáljon NEM gondolni rá, hogy rosszul lesz, és hányni fog, mert az ettől való félelem is erősítheti a hányingert.
2013. febr. 9. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem az orvosom azt ajánlotta a hányásra és a hányingerre,hogy hideg tejet igyak.Nekem bevált.:)

Remélem nektek is befog.Próba cseresznye.:)

2013. febr. 9. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!