Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák Ti is a fellegek...

Kismamák Ti is a fellegek között jártok ultrhang előtti napokon?

Figyelt kérdés
Hányadik hétben vagytok?Mit éreztek ultrahang alatt?A felvételen milyen ,,uj,, kifejlődött apró részleteket,testrészeket fedeztetek fel ujabb és ujabb ultrahangon?Holnap megyek még csak másodszor,de valahogy alig birtam kivárni ezt a napot,el sem tudom képzelni hogyan fog kinézni az apróság :)
2013. febr. 7. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én végig rettegtem előtte, mikor meg ott feküdtem remegte mint a kocsonya.... (sajnos nagy az esély a betegségre minden egyes terhességemnél 25%)
2013. febr. 7. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is mindig nagyon várom,hogy menjek,de sajnos a dokim miatt kicsit csalódott leszek(le is lesz cserélve,mert bunkó).Nagyon jó látni,hogy milyen sokat nőtt,meg hogy fejlődik :) Szívem szerint hetente mennék,ha lehetne és már vagy ezer képet kértem volna,de csak kettő van,pedig már 18 hetesek vagyunk.Jövőhéten megyünk 4D-re és már nagyon be vagyok zsongva :D
2013. febr. 7. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Én általában alig várom, hogy lássam, de azért kicsit tartok is attól, hogy nehogy valami rendellenességet fedezzenek fel. Csak a kötelezőkre járok, úgyhogy mindig meglepően nagy és fejlett. :) A héten voltam a 20. hetin. 10 perccel a vizsgálat előtt még rúgott egyet-kettőt, aztán szerintem elaludt, mert a vizsgálat alatt éppen csak megmozdult néha. (Ehhez képest a 12. hetin meg randalírozott.) Most is itt rugdalja a netbookot. :)
2013. febr. 7. 20:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Jajj,de jó volt olvasni :)Persze bennem is ott van az aggodalom,szerintem ez normális,most fogom hallani először a pici szive dobogását :) először is bőgtem,de most is könnyezek a gondolattól is,nem tudom mi lesz velem reggel :D Remélem megkapom az első képet Róla :)
2013. febr. 7. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Uuuu hát én mindig bezsongok hogy mikor kell már menni!!!DE én roppant türelmetlen vagyok mindig és ez nagyon boszantó!! Én is mindig aggódok hogy minden rendbe legyen,de én nem csak előtte hanem minden nap!!!!!!!9hetes km
2013. febr. 7. 23:49
 6/8 anonim ***** válasza:
uhhhh, hát én számolom visszafelé a napokat mindig. az első uh-n rossz gépe volt a dokinak. de a 12hetesen már egy nagyon jó géppel néztük a babát. apának volt a legnagyobb élmény, látta hogy rúg! :) ő abban a hitben volt, h. mozdulatlanul fekszik odabent. aztán a köv. élmény a 25 hetesen volt, amikor kiderült ,h. kislány. a legutolsó alkalommal (30.hét) pedig még a kis sörte haját is láttuk :) legközelebb 2 hét múlva megyünk. mióta tudjuk, h. kislány, már nem olyan elvakult a lelkesedés, de a kis pofiját viszont mindig egyre szebben látni. és ettől sokkal valóságosabb a dolog, nem olyan megfoghatatlan. gyönyörû lesz! ;)
2013. febr. 8. 08:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mindig rettegve megyek uhra, sajnos volt már egy magzatelhalásom, így mindig az a rémálmom h az orvos újra közli, h nem él a baba!Várom is persze, h lássam milyen sokat nőtt, az első képhez képest, az utolsón már láttuk a kis lábkezdeményeket :) Már 5 képem van róla, pedig még csak 9 hetes vagyok :)Sokat járok uhra az első trimeszterben, a két vetélésem miatt!
2013. febr. 8. 08:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Na ma voltam én is uh-on,elnéztem volna őt naphosszakig is :D a keze végig a szájánál volt,legközelebb Apuka is jön velem,nem tudom hogy fogom kibirni azt a 4 hetet :D Gratulálok Nektek,csodálatos babavárást kivánok :)
2013. febr. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!