Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hetes kismamák, ti...

Utolsó hetes kismamák, ti elmentetek még tüdőszűrésre?

Figyelt kérdés

A védőnőm erőlteti nagyon, hogy a protokoll szerint meg kell csináltatni. Az orvosom azt mondta, hogy már ne menjek el és bevallom ódzkodom is tőle.

(bár az is igaz, hogy már 2 éve nem voltam)

Lehet belőle baj, ha nem megyek el?

2013. máj. 10. 10:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mennék. Terhesség alatt amúgyis tilos. Még az elején is, nemhogy a legvégén. Majd elmész a baba születése után. Az a pár hét már nem oszt, nem szoroz.
2013. máj. 10. 11:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én erről még nem is hallottam. Minek kéne oda menni? Dehogy mennék
2013. máj. 10. 11:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy megyek, el sem végzik terhesen, bolond a védőnőd, de az orvosod is ha el akarnak küldeni!!!

Mihez kellene tüdőszűrős papír?

30 éves vagyok, egyszer voltam életemben 24 évesen...

2013. máj. 10. 11:04
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Terhesség alatt még a fogröntgen is tilos, nemhogy a tüdőszűrés. 4 gyerekem van, de nekem sosem mondott ilyet védőnő, pedig nem is egy volt, és sohasem hallottam ilyet.
2013. máj. 10. 11:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt nem végeznek tüdőszűrést! Én sem hallottam még ilyet! Majd elmèsz ha megszületett a baba!
2013. máj. 10. 11:07
 6/16 A kérdező kommentje:

Való igaz, hogy ha megnézitek a terhes kiskönyvet a belgyógyászati, fogászati vizsgálat mellett ennek is ki van hagyva a hely.

A védőnő azt mondta, azért van rá szükség, mert ha bármi baj lenne, akkor nem szoptathatnék. De csak nem pont én leszek tüdőbajos...

Elvileg tesznek a hasadra ólommellényt, na de én akkor sem lennék nyugodt.

Még jó, hogy egységes a gyakorlat, ha ti még nem is hallottatok nagyon erről :)

2013. máj. 10. 11:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatta a röntgen sem ajánlott,nemhogy a tüdőszűrés,dehogy mennék.

Az rvosra hallgass, a védőnővel valami nem oké,én ilyen tanács után minden tanácsát jól átgondolnám...

2013. máj. 10. 11:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is. Nyilvan azert van ott hely, hogy akkor keruljon bele, ha szukseges valami miatt de akkor sem mennek. A vedono meg csinaltassa meg magan, es menjen a francba a protokolljaval. Egy orvosi diplomaval rendelkezonek hamarabb hinnek, mint egy ilyen vedononek..
2013. máj. 10. 11:11
 9/16 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat, akkor ezek szerint nem csak nekem nem lesz friss tüdőszűrő leletem:) Persze, az orvosra hallgatok.
2013. máj. 10. 11:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyetemi beiratkozáshoz kellett tüdőszürő(de a baba már pocakban volt,nagy meg szopizott) elmentem hogy csinálják meg.Mondták h szoptatás alatt és terhesség alatt nem csinálják.. (Más kérdés hogy a tejleadáshoz is kérik,s akkor utána 6 óráig nem szophat a baba..)S nem tudtuk mit tegyek,mert nem fogadja el cumisüvegből a tejet... Igy nem adok le tejet..
2013. máj. 10. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!