Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti elmennétek vagy elmentetek...

Ti elmennétek vagy elmentetek egy profi fotóshoz nagy pocakkal, hogy csináljon rólatok pocakos képet?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mikor,és miért?
2012. aug. 1. 19:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. aug. 1. 19:37
 2/13 anonim ***** válasza:
én sem mentem,mert nem mertem. ált.-ban nem vagyok babonás,de ebben az esetben egy kicsit mégis..!
2012. aug. 1. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
én sem
2012. aug. 1. 19:41
 4/13 anonim ***** válasza:

2.

ezzel kapcsolatban milyen babonára gondolsz,nem hallottam még?

2012. aug. 1. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem mennék. Tedd félre az arra szánt pénzt, és majd ha meglesz a babó inkább csináljatok szuper közös fotókat. :)

Egy kis fantáziával apa is készíthet nagyon szép képeket rólad! :)

2012. aug. 1. 19:43
 6/13 anonim válasza:
100%

Én ugyan nem vagyok érintett az ügyben, de múltkor épp belebotlottam egy ismerős hölgy képeibe. Profi, pocakos fotók. Csak épp egy bibi van: minden képen félmeztelen, és hogy mondjam, nem takargatta magát, még egy melltartóval sem. Szép, szép, nyilván. De azért mégis túlzás.

Egyébként az ízléses, igényes képek nagyon szépek tudnak lenni. :) Emlék anyának, és majd ha nagyobb lesz, a babának is. :) Minden jót kívánok Nektek!

2012. aug. 1. 19:47
 7/13 anonim ***** válasza:
26%

nincs konkrét mondás erre,de akkor úgy fogalmaznék:hogy nem szeretnék "előre inni a medvebőrére" ,mert ne történjen semmi baj!! de! mivan ha mégis..,és akkor ott vannak a boldog pocakos képek,stb..!

de ez az én véleményem,ha neked nincsenek ilyen gondolataid,akkor csináltass nyugodtan

2012. aug. 1. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp elmennék, és tervezem is, hogy elmegyek, most vagyok 23 hetes. Szeretnék a férjemmel közösen is, és a kislányunkkal is képeket, és olyat is amin csak én vagyok és a pocak. Én nagyon szeretem az ilyen fotókat, szerintem gyönyörűek. Úgy gondolom, a 32-38. hét között mennék, amikor már jó nagy a pocakom. És nem értem, hogy ez miért jelentene bármi rosszat??? Ez butaság, mint az, hogy nem szabad előre venni semmi babaholmit, mert akkor baj történik. Dehogy is!! Semmi baj nem lesz, csak sok gyönyörű kép, amiben majd pár év múlva a gyerekeddel is nézegethettek. Szóval hajrá! :)
2012. aug. 1. 20:01
 9/13 anonim ***** válasza:
én szeretnék majd pocakos képeket. szerencsére nem kell messzire mennem :) párom fotózik és itthon megvan a fotózáshoz is minden :)
2012. aug. 1. 20:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Én voltam, kb. a 35-ik héten. Ismerős volt a fotós, 10 ezerbe került több száz kép, többszöri átöltözéssel, beállítással. Férjemmel is vannak közös képeink.

Kicsit korábban kellett volna menni, mert szerintem túl nagy a pocakom a képeken, de mindenképpen érdemes volt:)

2012. aug. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!