Már alig várom a 12. heti uh-t. Most vagyok 8+5. (7 hetesen voltam utoljára) Ti hogy bírtátok? Vagy elmentetek magándokihoz?
Nekem szerencsém volt engem 8. 10.és is hívott a doki uh-ra hogy figyelje fejlődik-e a baba rendesen.
Pont tegnap volt a 12 heti uh :)
Szerintem próbáld meg kibírni, ne aggódj biztos minden rendben van! Gratulálok a babához! :)
Én is 7 hetesen voltam utoljára és nagyon nehéz volt kibírni, de holnap végre megyek a 12 hetes uh-ra. Magándokihoz járok amúgy is és azért nem vagyunk annyira eleresztve anyagilag, hogy 2 vizsgálat közben is el tudjak menni a magam megnyugtatására. Vigyázz magadra, szedd a vitaminokat és kitartás! Eljön az a nap!
Boldog babavárást!
Én nem járok magándokihoz. A 7. hét után a 12. héten néztek meg, már alig bírtam ki, de végül kitartottam (sajnáltam a pénzt), most 13 hetes vagyok.
Kitartás! Szerintem ne menj el előbb, nagyon sok pénz, ha meg gáz van, az nem fogja rendbehozni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!