Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem ettol meg nem fog...

Ugye nem ettol meg nem fog betegen szuletni a babam?

Figyelt kérdés
35hetes vagyok eddig Minden vizsgalatomon jok voltam az eredmenyek de a 30. Heten lazas voltam (natham volt) 3kolulonbozo orvossal beszeltem mind azt mondta ettol nem lesz Baja a babanak! De utana volt egy holyaghurutom Vagy vmi olyasmi amibol 2 het alatt labaltam ki.ez most mult el teljesen Szoval a 33.hettol volt.es sokhelyen olvastam ,hogy ebbol lehet baj de folleg a terhesseg elejen a vege fele nem igazan Kenai semmit csak az elejere irjak h szovodmenyeket okozhat a babanak! a terhesseg vegen a koraszules a veszely es a kisebb suly! Szerintetek lehet ettol vmi rendelenessege?multheten neztek meg ultrahangon es azt mondtak Minden rendben de en meg is felek.szerintetek van okom felni?

2013. máj. 9. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
szerintem nem és a 35. héttől már nem is koraszülött egy baba. Ugyhogy ez máris kipipálva.
2013. máj. 9. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs menj el 3D-re és ott kérdez rá ha az megnyugtat.
2013. máj. 9. 22:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ! Igazabol nem aggodalmaskodok sokat csak ma szoget utott a fejembe es kivancsi vagyok masok hogy velekednek! Neha sajna tulsagosan raporgok egy ket temara! :) lehet tul sok a szabadidom...megegyszer koszonom
2013. máj. 9. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!