Betegen programozott császár?
Figyelt kérdés
Vérnyomásom miatt programozott császárom lesz. Ha beteg vagyok (nátha, torokfájás, orrdugulás, stb.) akkor is megműtenek?2013. márc. 9. 16:24
1/3 anonim válasza:
Én ugy tudom hogy igen!
De előtte ha köhögsz akkor azt nagyon gyorsan rakd rendbe, mert pokoli a tüsszentés meg a köhögés. Én még orrotfújni sem tudtam rendesen.
2/3 anonim válasza:
Ha lázas vagy akkor nem és tényleg ne köhögj... meg tüsszents mert összepisiled magad annyira fáj az első pár napban az ilyen...
3/3 anonim válasza:
Persze, h megcsászároznak, nem maradhat bent:-) Két hete született a kisfiam így, mondjuk lázam nem volt de a köhögés a brutál....a műtét alatt meg az a 6 óra simán ment köhögés nélkül, valahogy az adrenalin gondoskodik róla h ne legyen, de utána másnap jött. Nem mertem, de ahogy vettem a levegőt ott zörgött, aztán muszáj volt, kerestem egy pozíciót ahol jól meg tudtam fogni a hasam és óvatosan, ki volt mindenki körülöttem milyen rusnyán köhögök, én is megijedtem....aztán a sebem 4-5 nap és teljesen rendbejött a köhögés még mindig megvan, de legalább már állva is megy:-) Ja és orrspray is rendszeresen kellett, a műtét alatt az orrom nem dugult egyáltalán, utána meg spray-ztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!