Szült már valaki betegen?
Figyelt kérdés
tegnap óta köhögök, hőemelkedésem van és csak húzom magam. 3napom van a kiírt időpontig és szerettem volna már korábban megszülni, de így nem tudom hogy menne...volt valakinek már ilyen? Nyilván ha szülésre kerül a sor, úgyis mindent elfelejtek, de félek hogy nem leszek annyira "ügyes"2013. márc. 9. 11:34
1/2 anonim válasza:
Szia,
Első csemeténél 1,5hónapig allergiás rohamok hada keserítette az életemet. Azt hittem kiköhögöm a gyereket(vagy fel, vagy ki...)
A szülőszobán múlt el.:D
A második csemetét lecsengő influenzával szültem. De azért a 2*10zsepi készenlétben volt a szülőszobán. És minden jól ment. Nyugi, semmi baj nem lesz. Kicsit max nyűgösebb leszel, ha most nem pihensz. Jobbulást.
2/2 anonim válasza:
Első szülésemnél ugyan nem voltam beteg, de nagyon le volt gyengülve a szervezetem, mert a szülőszobában nagyon fáztam (tél volt), és össze is szedtem egy tüdőgyulladást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!