Szült itt valaki a Zuglói Uzsoki kórházban? Tapasztalatok?
Szia! 3 hónapja szültem ott,friss az élmény. Nagyon jó lett a felújítás,olyan volt mintha szállodában lennék. Legalábbis többi kórházhoz képest,amihez szerencsém volt. Volt saját dokim, de mikor szültem,pont nyaralt,úgyhogy megtapasztaltam hogy a vadidegen dokik is normálisak,figyelmesek voltak velem,és még a csecsemősöket is bírtam,akiket pedig nem szoktak ott dicsérni.
Én nagyon örültem, hogy csak a folyosón van látogatás és nem járkálnak be a szobába idegenek miközben szoptatok vagy alszom. Szépen kitolod a kiskocsit,vannak fotelek,jobb ott. Eleinte fontolgattam a külön szobát,de egy 3 személyes szobába kerültem, és annyira jó fejek voltak a szobatársnőim,örültem hogy nem vagyok egyedül,segítettünk egymásnak mindenben,jó volt a hangulat. Majdhogynem haza sem akartam jönni,takarítanak helyettem,hozzák a kaját,éjjelre beadhatom a gyereket,jó a társaság :) oké,viccen kívül a komfort adott,ezen nem fog múlni az élmény.
Szia. Nagyon köszi! :) Jól hangzik. :)
Várom a további tapasztalatokat! :) Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!