Uzsoki kórház, vélemények, tapasztalatok?
Jex Anna és Lajis Tímea doktornőt ajánlották:)
Utóbbinál voltam,és szimpi is volt,de érdekelnének a vélemények
A kórház szuper, mind a két csaj fiatal, lelkes és nagyon oda figyel a munkájára pont ez miatt. Van bennük alázat. Ha komplikált az eset, akkor kapnak maguk mellé plusz "idősebb, tapasztalt segítséget". Legalább is 2 éve még így volt- mert a tesóm Timinél szült.
Nekem 1,5 éve volt, hogy idő előtt beindult a szülés, és az Anna látott el, amíg be nem ért a dokim. Irtó kedves és barátságos.
OFF!
Kedves utolsó!
Nem tudod tesód mennyit fizetett az dr.Lajis Tímea orvosnak?Nekem kellene egy orvos,de vagyonokat nem tudok kifizetni érte.
Köszi a választ!
Kedves kérdező!Bocsánat az OFF-ért!
Ezzel együtt tudok érte,a legkellemesebb csalódásom volt,az elmúlt években,amit az eü-ben tapasztaltam.
Lajis doktornő sem akarta elfogadni,én mondtam neki,hogy ne sértsen meg vele,mert majd 10 órát velünk volt,utána is mindennap jött és segített,érdeklődött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!