Uzsoki kórház szülészetéről vannak-e aktuális tapasztalatok?
3 gyerekemet szültem ott, az utolsót babámat 3 hete.
Csak jókat tudok róla mondani.
Terhesgondozás: Mindenhova érdemes jó előre időpontot kérni. Főleg az UH-okra.
Szülészet: egyikkel sem vajúdtam sokat, így a vajúdót egyszer sem láttam. Magándokim volt, de ügyeletes vett fel mindig. Találkoztam nagyon kedvessel és extra gázzal is. Szülésznőkről és csecsemősökről csak jót tudok írni. Utóbbiak csak akkor segítenek, ha kérdezik őket, viszont akkor nagyon készségesek. 1x megmutatják a pelenkázást és a köldökcsonk ápolást, többször csak akkor, ha kéred.
9 éve és 3 hónapja szültem ott.
Mindennel elégedett voltam(talán csak a csecsemősökkel nem teljesen),nagyon szépen felújított minden,kedvesek az ott dolgozók.
Lajis Tímeát illetve Csapó doktort tudom javasolni:)
Ez lehet hosszú lesz kicsi. :) 3 hete szültem ott. Nem volt fogadott orvosom. Éjjel 3-kor mentünk be, 14 órát vajúdtam, úh találkoztam 3 műszaknyi orvossal és szülésszel. :) Először nst-re raktak, vizsgálat, majd beöntés volt, ezalatt 1 szülésznővel és egy orvossal találkoztam, de aztán hamarosan megjött a váltás. Gizi nevű szülésznővel szültem, ő végig jött, nézett, kérdezett, bátorított, kedves volt, humoros, nagyon jól esett és tartotta bennem a lelket. Ebben a műszakban volt még a Tóth Richárd (szakorvos jelölt)és a Bőze Tamás (adjunktus), ők is nagyon kedvesek voltak, megnyugtatóak, mosolygósak, viccelődtek. Este amikor már bújt ki a baba, műszakváltás volt megint, de a szülésznő akkor is ott maradt és nála született a babám, illetve a Lajis Tímea doktornőnél, akivel szintén elégedett vagyok, ő egy határozott kis nő, nagyon ügyes is.
A babákat 2-szer kellett leadni, gyerekorvosi vizsgálatra reggel 8-10-ig és este fürdetésre 8-10-ig. A csecsemősök nagyon aranyosak, segítőkészek. Jöttek megmutatni a pelusozást, szoptatást, alaposak voltak, lehetett kérdezni, készségesen válaszoltak. Mondták, hogy ha valami kérés/kérdés van, bátran csengessünk be éjjel is hozzájuk!
Az anesztesek is nagyon korrektek, aranyosak voltak (nekem 2-szer kellett eda).
A szobával is elégedett voltam, 4 ágyas, külön fürdővel. Egyedüli nem tetsző dolog a kaja volt. Szóval azt vigyél magaddal mindenképpen! Vagy vigyenek be neked! A reggelikor hozták a vacsit is, na ez összesen 2 szelet kenyér + 2 medve sajt + 1 szelet szalámi volt. Szóval ez nem sok. Hűtő van a szobában, úh felvágottat meg bármit tudsz berakni. Meg wc papírt is vigyél, arról is neked kell gondoskodnod. :) Ha van kérdésed bármiről, ami érdekel még, szívesen válaszolok.
Elvileg a baba veled van nap közben és éjjel is. Naponta 2 x kell visszatolni őket. Reggel orvosi vizsgálatra 7.40-9ig és este fürdetésre ha jól emlékszem 20.00-22.00ig. Ha nem érzed jól magad, vagy pihenni akasz, akkor bármikor visszaviheted a csecsemősöknek.
Vinni kell magaddal wc papírt (sem az előkészítőben, sem a szobában nincs!!), evőeszköz, pohár. Gyereknek ruha! (régen nem kellett), pelenka, sapka, takaró. Kaja botrányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!