Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Laklóthné Kovács Krisztina...

Laklóthné Kovács Krisztina (Uzsoki Kh) szülésznőről tapasztalatok? Rendes? Mennyit szokott kérni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Én múlthét hétfőn pont nála szültem...Tündéri aranyos nő, csak jókat tudok róla mondani, végig türelmes és kedves volt velem, bár hál istennek könnyű szülésem volt.

Ja és első szülés volt,de ha lehetne akkor legközelebb is csak nála szülnék.

Mi egy 10-est adtunk neki alig akarta elfogadni...

Te mikorra vagy kiírva? Ki a nőgyógyászod?

2011. júl. 29. 17:39
 2/4 A kérdező kommentje:

De jó Neked! Már túl vagy rajta! Nekem a második gyerkőcöm lesz, de már nagyon várom, hogy megszülessen!

:-) Én szeptember 26-ra vagyok kiírva, és Lajis Tímea dokinő az orvosom. Ő is azt mondta, hogy Kovács Krisztinát mindenki szereti. Neked fogadott volt a szülésznő? Jó babázást! :-)

2011. júl. 30. 20:24
 3/4 Mucki válasza:

Látom, a kérdés nem egészen most merült fel, de hátha aktuálisan más is érdeklődik: szóval én is Krisztinél szültem, és csak és kizárólag szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Mindenkinek ajánlom, és legközelebb is csak és kizárólag nála szülnék.

Az Uzsoki szülészete egyébként szerintem nagyon jó, aki ott készül szülni, jó kezekben lesz ő is, és a babája is.

2011. nov. 10. 10:46
 4/4 anonim válasza:
Mi is nála szültünk első babával, választott szülésznőnk volt az orvos ajánlása szerint. Csak szuperlativuszokban lehet róla beszélni. Összegről nem beszéltünk, de remélem átlag felett tudtunk adni. Mindkettőnknek nagyobb élmény volt az egész szülés és a 6 napos benttartózkodás, mintha valami "luxusútra" mentünk volna. Ebben neki is nagy szerepe volt :-) Szóval megérte...
2012. aug. 13. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!