Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tapasztalatok, vélemények...

Tapasztalatok, vélemények Nagy Zsuzsa szülésznőről (SOTE I. sz. Klinika)?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem nagyon bevalt, elsot vele szultem, masodikat is igy tervezem majusban. (Noverem is vele szult tizeneve termeszetes uton ikreket.)

Udv,

O

2011. febr. 16. 23:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is májusra vagyok kiírva, akkor lehet majd találkozunk! :)
2011. febr. 17. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet, én május 11-re vagyok kiírva hivatalosan, de szerintem kicsit később fog érkezni...

És Te mikorra vagy kiírva?

2011. febr. 17. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Én 16-ra, bár most én is úgy érzem hogy kicsit késni fog. a lányom viszont 3 héttel hamarabb jött, szóval ki tudja? :)

ki a dokid?

2011. febr. 18. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Fiamat indítani kellett, magától még várt volna néhány napot, és a kicsi is fiú, úgyhogy csak remélem, hogy esetleg megúszhatom a túlhordást:)

Csaba doktorhoz járok, nekem ő is nagyon bevált. Te kihez jársz?

A végén kiderül, hogy már találkoztunk:).....

2011. febr. 18. 22:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, általában azt mondják a kisfiúk lustábbak, és is úgy ézrem most ő késni fog. de hát amúgy is felesleges számolagtni, úgyis akkor jön amikor ő szeretne (kivéve ha már "nagyon sok" időt bent tölt) :)

Én a Patkós doktorhoz járok, ő nem a terhesambulancia részlegen van, hanem a nőgyogyin.

igen, lehet a folyosón már láttuk egymást! :)

Ha egy hét különbség van köztünk akkor a ctg-n majd biztosan találkozunk! :)

2011. febr. 19. 19:18
 7/7 anonim válasza:
Most már Maternity Magánklinika, de mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon kedves és lelkiismeretes szülésznő, bármikor számíthattunk rá már a szülés előtt is, és utána is. Dr Sándor Gyula szülész orvossal és Nagy Zsuzsa szülésznő közreműködésével született a kislányunk, ezt a párost, és a klinikát is mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. ápr. 12. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!