Tapasztalatok, vélemények Nagy Zsuzsa szülésznőről (SOTE I. sz. Klinika)?
Szia! Nekem nagyon bevalt, elsot vele szultem, masodikat is igy tervezem majusban. (Noverem is vele szult tizeneve termeszetes uton ikreket.)
Udv,
O
Lehet, én május 11-re vagyok kiírva hivatalosan, de szerintem kicsit később fog érkezni...
És Te mikorra vagy kiírva?
Én 16-ra, bár most én is úgy érzem hogy kicsit késni fog. a lányom viszont 3 héttel hamarabb jött, szóval ki tudja? :)
ki a dokid?
Fiamat indítani kellett, magától még várt volna néhány napot, és a kicsi is fiú, úgyhogy csak remélem, hogy esetleg megúszhatom a túlhordást:)
Csaba doktorhoz járok, nekem ő is nagyon bevált. Te kihez jársz?
A végén kiderül, hogy már találkoztunk:).....
Igen, általában azt mondják a kisfiúk lustábbak, és is úgy ézrem most ő késni fog. de hát amúgy is felesleges számolagtni, úgyis akkor jön amikor ő szeretne (kivéve ha már "nagyon sok" időt bent tölt) :)
Én a Patkós doktorhoz járok, ő nem a terhesambulancia részlegen van, hanem a nőgyogyin.
igen, lehet a folyosón már láttuk egymást! :)
Ha egy hét különbség van köztünk akkor a ctg-n majd biztosan találkozunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!