Megtehetem hogy többé nem engedem be a védőnőt? Többször jött betegen, de a kapuban még semmi jele, csak bent mondja. Féltem a kicsit.
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 12:16
1/4 anonim válasza:
A védőnő nem hülye. Ha a betegsége veszélyes lenne a kicsiket, nem menne. Egyebkent nem kötelező a látogatása, te is mehetsz tanácsadásra.
2/4 anonim válasza:
Még terhes vagy?
Akkor minek járkál hozzátok a védőnő annyit?
Na mindegy.
Ha terhes vagy, akkor a babádnak semmi baja nem lesz akkor sem, ha Te elkapsz egy vírust, Neked viszont egyáltalán nem hiányzik, és ez is számít!
Én jeleznék a vezetőjének vagy a gyerekorvosnak, hogy tudjanak róla, hogy ezt csinálja.
És bizony megkérném, hogy akkor inkább telefonon beszéljétek meg amit kell, amíg nincs jobban.
3/4 anonim válasza:
mennyi idős kisbabád?amúgy nálunk kb 2szer volt a védőnő amikor még a fiam kicsi volt.aztán amikor láttam hogy jön úgy tettem mintha nem lennénk itthon.azóta nem is jön.:)úgy is megyünk havi egyszer most 16 hónapos a kisfiam.nem értem minek jönne
4/4 anonim válasza:
esetleg amikor megérkezik még a kapuban megkérdezed hogy nem-e beteg és ha igen akkor megmondod hogy akkor nem szívesen engednéd be mert félted a kicsit.. szerintem meg lehet vele beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!