Miért van az, hogy többször álmodtam már arról, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 16:38
1/6 anonim válasza:
Vagy vágysz rá, vagy nagyon nem:)
2/6 anonim válasza:
én pl 3napig folyamatosan azt álmodtam és 4.nap pozitivat teszteltem :)
3/6 anonim válasza:
Valószínű azért, amit az első is írt, hogy vagy nagyon szeretnél, vagy nagyon nem, vagy egyszerűen csak most foglalkoztat ez a gondolat. Nekem is többször volt ilyen álmom.
4/6 anonim válasza:
Én amíg nem lettem terhes,addig én babával álmodtam.Hol kisfiam volt,hol kislányom.De én nagyon szerettem volna már terhes lenni,és biztos,hogy azért álmodtam ennyit kisbabával. :)
13+2 hkm
5/6 anonim válasza:
Tavaly többször visszatérő álmom volt, hogy terhes vagyok.Mindig kisfiam lett álmomban.Most 14 hetes terhes vagyok,és az orvos szerint nagy valószínűséggel kisfiú:-)
6/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához!! :) Én még fiatal vagyok,hogy gyerekem legyen..de minden álmom,hogy majd egyszer kisfiam legyen :)
2012. nov. 2. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!