8 hetes vagyok, a köldökömben pircing van, ki kell vennem a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2008. jún. 16. 16:51
1/9 anonim válasza:
14 hetes vagyok és még bent van, nem is zavar, de a barátnőmnek kilőtte a hasa amikor túl feszült már..akkor jobb kivenni, mert kiszakadhat a bőr is.
2/9 A kérdező kommentje:
KÖszi a gyors válaszod!
2008. jún. 16. 16:53
3/9 anonim válasza:
Érezni fogod ha ki kell venni, de én azért nem húnám ezt sokáig. Attól is függ milyen ütemben nő a hasad. Ahogy magamra emélékszem és a pocim növekedésére. a 20ik hét körül nagyon megiundult... akkor már biztos nem lett volna kellemes egy pircing az amúgyis feszülős köldökben... a vége fele meg ki is fordula legtöbb nőnél. Tényleg nem lenne kellemese egy esetleges szakadás.
Boldog heteket! Könnyű terhességet és szűlést!
39 hetes 5 napos kismama
4/9 anonim válasza:
Én amint megtudtam hogy terhes vagyok egyből kivettem!De majd fogod érezni meddig jó és akkor kiveszed. 17 hetes kismama! :-)
5/9 anonim válasza:
LEHEt kapni terhes piercinget-és ez nem vicc,keresgélj a neten,mert most én sem tudom melyik oldalon van ..ékszereknél mindenképpen,de vannak gyártók akik direkt ilyet terveznek.
6/9 anonim válasza:
én a 12. héten vettem ki, mert akkor vált kényelmetlenné. érezni fogod, meddig lehet.
8/9 anonim válasza:
Egy idő után úgyis kifordul a köldököd, szóval jobb most kint később :)
9/9 anonim válasza:
Szia én kismama piercinget használtam és csak a 32-dik héten vettem ki,mert már nagyon ki volt fordulva a köldököm és kellemetlen volt.Fogod érezni amikor már nem tudod viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!