Október 11. -én hétfőn méhen kívüli terhesség miatt laeporoschophia-t hajtottak végre rajtam, a köldökömön, és a has alsó tájékán 2 ponton szúrtak. A köldökömben olyan csonk keletkezett, mint a kisbabáknak. Ez miért van?
Sajnos ez már a második méhen kívüli terhességem,az elsőnél a közvetlen életveszély,és belső vérzés miatt tárni kellett,itt,mivel korán felismertem a tüneteket,sürgősséggel ugyan,de "elég" volt csak laephoroschopia-val eltávolítani a babát.Eközben eltávolították a petevezetőmet is,így sajnos már csak lombik útján lehet babánk,talán.
Viszont ma cseréltük először a kórházi steril kötést,ahogy a dokim utasított,és döbbenve látta a férjem,aki segített,hogy eddig nekem "üres" volt a köldököm,most viszont ismét lett csonkom.Ez mit jelent?
Fájni még mindig fáj,hétfőn szedik a varratokat,és főleg belül fáj mindenem.
Tudtok segíteni?
Nagyon köszönöm a választ,fáj,de nem level,úgyhogy kivárom most már a hétfőt,és reménykedem.Kíváncsi leszek,mit mond majd a dokim.
Igyekszünk összehozni a kicsit,ha lombikkal is,de kell még neki egy pár év,mert csak egy év a regenerálódás ezek után.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!