Ezek lehetnek a terhesség tünetei?
megnottek kicsit a melleim es fajnak is sot ugy erzem neha mintha forroak lennenek, barnás(?) folyásomvolt de csak 1 napig, megnovekedett az étvágyam, allandoan "ugy megennek valamit", gyakran olyan egeto enyhe fajdalmat erzek az alhasamban kb mint mikor keszul megjonni,es a huvelyem kulsore is megvaltozott (lehet baromsagnak hangzik) ugyertem mintha nagyobbak lennenek a kis ajkak vagy en nemtudom.. hangulatvaltozasaim is vannak..
kb 18-20án kell megjonnie (azert nemtudom pontosan, mert nem jar meg soha napra pontosan,nemszedek fogamzasgatlot) utoljara a legutobbi menstruaciom utolso napjan voltam egyutt (az alkalmi) partneremmel... csak az aktus vegefele hasznaltunk ovszert.
-túlfujom, vagy tenyleg lehetek terhes??...
18L
Valószínűbb, hogy most volt/van peteérésed.
Bár semmi sem kizárt, azért az esélye kicsi, ha azóta nem szeretkeztetek.
Alkalmi partnerrel védekezés nélkül. Gratulálok, igazán okos és felelősségteljes vagy 18 évesen.
Egyébként lehetsz terhes, igen. De az is lehet, hogy csak peteérésed van. Vagy szimplán parázol, és beképzeled a dolgot.
Vegyél tesztet és kész.
Harmadik vagyok. Ha nem tűnt volna fel, én is írtam normális választ. A beszólást meg el kell fogadni, ha már kiírod a kérdést, és beleírod, hogy "alkalmi partnerrel", ami egyébként a kérdés szempontjából baromira felesleges.
Ez pont olyan, mikor vki terhességről kérdez, és a végén odaírja, hogy 15 éves, és mindenki elkezdi cikizni. Ha nem kellenek neki a beszólások, spórolja meg azt az infót, hogy 15 éves és kész.
Még jó, hogy oda írom, ahová akarom:) Hihi.
Még egyszer NINCSMIT a hasznos válaszért!!:D
Nah pá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!