Barna folyásom van, fertõzés vagy terhesség jele?
Utoljára szeptember 22-én volt meg a menstruációm, azaz 14 napja. Három napja barnás folyásom van, eleinte csak pecsételõs volt, de ma már nagyobb mennyiségu. Tisztasági betét híjján tampont használtam. A kivételkor nyálkás alvadt vér volt a feluletén. Ez valami fertõzés lehet? Vagy terhes lehetek?
A válaszokat elõre is köszönöm
Nem hangzik fertőzésnek. Ez lehet terhesség, vagy ovulációt kísérő vérzés.
Ha terhesség, akkor a teszt valószínűleg még nem mutatná ki. Az utolsó nemi aktusodtól számítva várj 2 hetet, és akkor csinálj tesztet. Ha negatív, de a menstruációd nem jön meg, vagy jóval kevesebb a normálisnál, akkor egy vagy két hét elteltével ismételd meg a tesztet, vagy menj orvoshoz.
Köszi a választ.
Újjabban már a hasam is elkezdett enyhén fájni, mint menstruációkor. Nem tudom mi lesz...:(
Lécci aki tud ebben segiteni az irjon
Két menzesz között (peteérés idején) előfordul néha vérzés, menj el az orvoshoz. Ebben a cikkben is írnak erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!